Den som väntar på något goth...?

Efter Anthem, Mass Effect: Andromeda och manfall är förtroendet för Bioware förmodligen på sin lägsta punkt i historien. Då kanske det är en bra sak att Dragon Age 4 troligen inte släpps förrän tidigast om 2,5 år. Spelet, med arbetstiteln The Dread Wolf Rises, avslöjades i fjol men därefter har det varit Anthem-röra och insider-info om att Dragon Age 4 riskerar att bli ett nytt Anthem.

Under EA:s färska earnings call (tack, Eurogamer) sade EA:s finanspamp Blake Jorgensen att nästa Dragon Age "troligtvis kommer efter räkenskapsåret '22". Med andra ord innebär det en release tidigast i april 2022. Det är lång tid dit, men det positiva är att Bioware får mycket tid på sig.

Skicka en rättelse
Inte så konstigt, jag gillade personligen Inq men ett så öppet spel som det är blir jävligt tråkigt om det är så pass tomt som det är, inte konstigt att många inte gillade det. 01/11 Jag började uppskatta DA2 bättre efter Inquisition, inte för att jag fann Inquisition dåligt. Men för att det spelet drog ihop alla trådar mellan DA1, DA2 och då Inquisition. Jag kan säga att jag i princip hatade 2an innan just för att det kändes som... 31/10 "Det är lång tid dit, men det positiva är att Bioware får mycket tid på sig." Haha ja det gick ju bra med Anthem, det spelet var också under utveckling under lång tid. 31/10 Opopulär åsikt, men personligen så tyckte jag om Dragon Age 2 mer än Inquisition. Jag har spelat om samtliga Dragon age förutom just Inquisition, som jag hade svårt att ta mig igenom ens en gång. Var tvungen att ta en lång paus på ett antal månader i... 31/10 Fast endå intressant att se hur hårt de kan fucka upp. 31/10 Bioware är precis som Bethesda finito för mig. 31/10 Det verkar som om bioware är i en svacka så hoppas dom inser det och jobbar för att nya da blir ett så bra spel som det bara går 31/10 Har det ens kommit något värt att lägga pengarna på sen ME trilogin? Efter DA:O sög den serien, Anthem var ju en klass för sig och ME:A vill jag inte ens prata om. Nej från mig kommer det inga fler pengar till att göda sådan skit i varje fall. 30/10 "men det positiva är att Bioware får mycket tid på sig." Efter Anthem vet jag inte om Bioware + mycket tid = bra resultat. 30/10 Förhoppningsvis börjar dom med spelet mer än 1 år innan release 30/10