December-temperaturen stiger.

Vi vet att Netflix omsusade The Witcher-serie ska ha premiär i år, men det releasefönstret blir allt snävare. Nederländska Netflix "råkade" avslöja 17 december, och det är ett datum som definitivt inte blir mindre troligt efter den här tweeten, som får december-temperaturen att stiga rejält.

Redanian Intelligence postar ett foto som föreställer en affisch där man frestar med en tävling och chansen att vinna biljetter till en premiärvisning i London den 16 december. Det hintar ju om att Netflix-premiären sker i anslutning till det här datumet. Kanske rentav dagen därpå?

har läst en bok, kan inte minnas att det handlade om ciri speciellt mycket faktiskt. men tja, det visar sig vad vi har att göra med, i dessa dagar vet man tyvärr inte. 31/10 Är det inte just det som blir problemet i hans tes? Dvs de få som läst böckerna kommer gilla serien och den stora massan som spelat spelen blir smått besvikna. Jag menar handen på hjärtat, hur många har läst böckerna? 31/10 Tja. För att upplysa dig handlar de flesta böckerna i The Witcher-serien i större utsträckning om Ciri än om Geralt. Man får även följa en hel hög andra karaktärer. Så innan du börjar driva någon "anti woke SJW"-agenda kan du i alla fall utbilda dig i... 31/10 https://cosmicbook.news/henry-cavill-bait-switch-replaced-female-characters-witcher åter igen en serie som kommer få 95% från "woke" kritiker och sen 40-50% från tittarna? tråkigt att man valt denna route även denna gång, när ska dom lära sig.. så många... 31/10 Jag är inte jätteladdad för den här serien, men hoppas att den kan vara sevärd. Gillar spelserien åtminstone. 31/10 Jag har inget jättesug för detta men jag tycker det ändå är kul eftersom det har lite med spelvärlden att göra. Caville gillar jag verkligen så jag kommer kolla på det. 31/10 Mer en mild hype för min del. Netflix har ju lite blandad kvalité på sina originals. Gillade verkligen böckerna, och tycker att CDPR gjorde ett fantastiskt jobb med att anpassa historierna till flera spel, framförallt Witcher 3. Så det bli intressant... 31/10 Har absolut noll hype, tror det är rätt inställning till denna serie. Böckerna har jag inte blivit jätte imponerad av, spelen är ju guld däremot. 31/10 Hypen stiger!! ❤️ 30/10 Kommer en ny trailer imorgon! https://twitter.com/witchernetflix/status/1189572674546221057 30/10
Skicka en rättelse