Hideo Kojima tyckte att närmare åtta minuter var lagom för att fira det stundande släppet.

Hideo Kojima gör spel på sitt eget vis och har även en tendens att släppa väldigt långa, ofta egenklippta filmer från sina verk. Death Stranding är inget undantag och lanseringstrailern klockar in på närmare åtta minuter.

För alla som är rädda för spoilers är det nog klockt att undvika men är du inte orolig stöter du på såväl Mads Mikkelsen, en duschande Norman Reedus och såklart massor av närbilder på akvariebebisen.

Vår recension av Death Stranding läser du imorgon förmiddag.

Skicka en rättelse
Japp! Håll utkik på morgonen. 31/10 Sen blir det, spelat igenom spelet, men fattar ändå inget. 31/10 Är inte direkt intresserad av spelet. Men, sett trailers. I början hade jag samma känsla som andra, WTF är detta (på ett bra vis). Men nu efter denna så klickade det. Vet vad man ska göra och vad storyn är. (Men, kan ju även ha fel) Poängen är, undvik... 31/10 Längtet och nyfikenheten för det här spelet alltså! Släpper ni recension imorgon FZ? 31/10 Lär ju vara han under bandaget =) 31/10 Första videon som gör att jag förstår vad spelet går ut på, tycker inte det var så mycket spoilers, händer saker men utan kontext gör det inte så mycket. Vissa delar händer nog precis i början, de som avslöjar mest alltså. Blir ett köp men fullt med spe... 31/10 Blev en bokning på PS4 Pro DS edition. Är fortfarande inte helt med på vad som händer i spelet men det ser ut att bli fantastiskt. Det cinematiska verkar vara i samma stuk som gamla MGS spelen med känslor fast uppskruvat till hundra med professionella... 31/10 Kollar inte med risk för spoilers, men nästan åtta minuter är maffigt! 31/10 Får mig att tänka på den store Joakim Mogren https://vignette.wikia.nocookie.net/the-best-farking-wiki-ever/images/1/1f/Joakim_Mogren.png 31/10 Welp, det är ett kojima-spel iaf. Ser en kort trailer, fattar inget. Ser en längre trailer, fattar ännu mindre :D Ser ju dock ut att gå åt det mer cinematiska hållet med mycket spel på känslor, så det är ju lovande 31/10