Detta enligt källor från insidan av speljätten.

Ubisoft har inte försökt dölja besvikelsen efter Ghost Recon Breakpoint. Yves Guillemot, ständig vd, har sagt att både mottagandet och försäljningen varit "väldigt nedslående", och i kölvattnet har man både lovat att fixa spelet och försenat Watch Dogs legion, Gods & Monsters och Rainbow Six Quarantine. Bakom kulisserna sägs ännu större förändringar vara i görningen.

Åtminstone om vi ska tro oraklet Jason Schreier som i podcasten Splitscreen säger att Ubisoft kommer vara petigare med att ge spel grönt ljus. Schreier ska ha talat med folk på insidan som bekräftar "stora förändringar". Spelidéer som ska gå igenom måste ha något alldeles särskilt.

Conversations I've had with people is that Ubisoft is changing their mentality big time. Now it’s all about... you have to pitch your game as being super unique, having a unique aspect to it.

Skicka en rättelse
hehe det var på tiden Ubisoft. De skulle dragit åt handbromsen redan runt Ass Creed: Unity någonstans men bättre sent än aldrig. Har lärt mig att aldrig köpa Uiboft spel på release.. man ska vänta några månader så de blir patchade o färdiga spel som fun... 03/11 Jag som tyckte wildlands var riktigt kul. Spelar fortfarande ganska ofta. Trodde Breakpoint skulle vara ett givet köp. Det kanske det blir så småningom, om dom tar bort loot och gearscore. Och får till det rent allmänt, vem vet. 03/11 Jag vill ha tillbaka gamla Ghost Recon. Gärna i en öppen värld där planering och taktik är i klass med R6 Raven Shield. Fienden bör även den vara riktigt smart och dödlig så man måste samarbeta för att lyckas. Team-AI med flera valmöjligheter där man... 02/11 Snälla Ubisoft. Det handlar inte om "unikt" det handlar om kul, utmanande och bra gameplay, kombinerat med bra grafik, ljud, musik, röstskådisar och manus. https://i.imgur.com/hJZen9u.jpg 02/11 Ett klokt val, få se hur länge det varar. 02/11 Det är ju ett steg i rätt riktning i alla fall... Men tror inte att det är allt som behövs för att de ska vinna tillbaka förtroendet igen. Det känns ändå som att de inte riktigt fattar vad det är som gör att det floppar. Det är inte bara de opolerade... 01/11 "Now we have to listen to our customers and fans". Undrar när Yvve inser detta? 01/11 Tyvär jag vet det ends dom ej får mej att inte sörja döden av min favorit serie är sitta och spela heroes 3 med hd moddeb och Hota. 01/11 Ugh... påminn mig inte om att dom dödade min favoritserie... 01/11 blir Ubisoft petigare med spelen som släpps igenom. Jo jag har märkt det med annoncering av https://www.ubisoft.com/en-gb/game/might-and-magic-heroes-era-of-chaos/ ett satans jävla cut and paste gashapon likande skit mobil spel. Jävlar vad petnoga det... 01/11