Mörkare och råare är ledorden när Blizzard återvänder till helvetet.

Mitt under gårdagens virrvarr av nyheter från Blizzcon presenterades den första gameplay-trailern från Diablo IV. Och när Diablo 3 fick mycket inledande kritik för färgsättning och ton känns det nästan som om Blizzard dragit ner saturationen till -11 denna gång.

Vi får bland annat stifta bekantskap med de tre klasserna spelet erbjuder, en magiker, en hamnskiftare och en hornprydd barbar. Samt se de puckla på såväl demoner, skelett och en flock argsinta vargar. Kanske till och med en miniboss.

Skicka en rättelse
Tyvärr har du nog rätt. 200 pix per karaktär och säkert en omarbetad auktion house. Blir nog köttigt och nice men skeptisk tills de bevisar motsatsen 04/11 @RegularOriginal: Får göra det. Förövrigt ser druiden jävligt köttig ut :) 04/11 Skulle rekommendera att kika på systems panelen för d4 på youtube:) det kmr inte va PoE djupt, som dessutom hade en falsk frihet på end-game pga att metan var så stark för Hardcore och SSF. Men det kmr garanterat va djupare än D3, märktes tydligt efter... 04/11 Gillar stilen mer på grafiken men antar att gameplay kommer vara samma som D3, lika djupt som en vattenpöl. 04/11 De sa ju specifikt på panelen igår att de inte kmr droppa alls lika mkt eftersom hur bra items är, är beroende på den content du gör, så ökad droprate på legendaries var onödigt. Så ett gult item ifrån en 10 key kmr va sämre än ett gult ifrån 15 även... 04/11 Jag ska spela båda Som det ser ut så är det mer chans att Lost Ark kommer till EU långt innan Diablo 4 släpps :) 04/11 Haha vilken sten kröp du fram från? starcraft är det 6'e mest sålda PC spelet ca 11 miljoner någonsin så vet inte hur du ser på saker och ting men kan ju jämföras med diablo 2miljoner eller warcraft 3 miljoner. Sen att du jiddrar om dom andra drar in... 03/11 Talk to the hand säger jag bara...går i dvala nu, väck mig vid release! 03/11 Du snackar en massa skit. Starcraft är INTE, inte ens i närheten av de andra spelen. De andra spelen drar in mycket mer kosing samt är mer populära. 02/11 FAN va jag blev sugen efter den videon.. Kommer bli grymt! 02/11