Bioware busar.

Hurra hurra, Dragon Age: Origins fyller tio år och en dag i dag! När Bioware uppmärksammade bemärkelsedagen (redan i går faktiskt) gjorde man det på ett sätt som kanske, kanske inte antyder att något Dragon Age 4-relaterat kan vara på gång.

Den 4 december firas den inofficiella Dragon Age-dagen, vilket skrivs "Dragon 4ge Day". Bioware skriver "Vi ses på Dragon 4ge Day", vilket lätt kan tolkas som att man kommer hitta på något den dagen, och att detta något kanske har med just Dragon Age 4 att göra.

Dragon Age 4 presenterades officiellt i december förra året, med beskedet att det låg en bit framåt i tiden. Och nyligen sa utgivaren EA att spelet troligen släpps tidigast våren 2022. Förhoppningsvis släpper man nåt nästa måand som skruvar upp hype-o-metern ett par snäpp.

Skicka en rättelse
Var det någon som hörde eller såg något nytt om Dragon Age den 4 December? 06/12 Dragon Age 2 är till denna dag fortfarande den största besvikelsen jag upplevt i spelväg. Inquisition var väl inte fullt lika bedrövligt, men inte värdigt namnet. Vågar man verkligen ens börja hoppas? 04/11 Jag har en misstanke om att Dragon Age 4 är Biowares sista chans att visa att de kan. Skulle inte förvåna mig det minsta om EA lägger ner studion på direkten om DA4 misslyckas, det är nog inga små summor som gått in i SWOTOR, ME:Andromeda, Anthem, och... 04/11 Dragon Age Origins är en av de bästa spelupplevelser jag haft. Var bänkad framför datorn i timtal på grund av detta jävla spel. Förstå besvikelsen när 2an kom... inqusition var ett ärligt försök men nådde inte riktigt fram. Tyckte dock det var ganska... 04/11 Oj! Är det 10 år sedan ett vettigt Dragon Age-spel släpptes? :O Så många fina minnen... 04/11 DA 1 var ett fantastiskt spel, diggade 2an också även om det var steg neråt. 3an var ju bara riktigt tråkigt. Hade jag velat spela the sims så hade jag väl gjort det. + Allt annat som skett med Bioware sen dess gör ju att man inte direkt är taggad. 04/11 Min sista riktigt mysiga upplevelse var origins. 2an var ok, 3:an orkar jag bara spela en gång. Lägg ner anthem och lägg resurser på dragon age istället? 04/11 Tror att det var en till chef som slutat på Bioware, bådar inte gott. 04/11 *Weekend at bernie's till er som inte har någon aning* https://i.imgur.com/4zLT1tY.png 04/11 Haha eller hur? 😂 DA4 kommer vara deras dödsryck! Antingen får de igång hjärtat igen eller så dör de tyvärr. Blir nog bara en belastning för EA om de misslyckas igen och man vet ju vad EA gör med studios de inte vill ha 04/11