Producenten: Men bli inte för fäst vid karaktärer.

Det är drygt en månad kvar innan The Witcher-serien har premiär på Netflix och folket bakom den hoppas såklart att den ska bli tjänstens Game of Thrones, till den grad där producenten Lauren Hissrich redan nu lockar med att den ska gå lika många säsonger. I en intervju med SFX Magazine säger hon att det redan nu finns planer för hela sju säsonger. De vill helt enkelt ge karaktärerna utrymme att växa och utvecklas, samtidigt som hon höjer ett varnande finger. Det finns risk att kära karaktärer blir offer för den brutala verkligeten som Geralt lever i - där monster, odjur och ännu hemskare människor är vardag.

Ska man dra Game of Thrones-parallellen, som led stort när serieskaparna fick slut på böcker, vidare finns det betydligt mer skrivet material gällande The Witcher. Dels två novellsamlingar och ytterligare sex böcker, varav den sista är fristående och släpptes på engelska så sent som 2018.

Skicka en rättelse
And my axe! Tror att det här kan bli bra. Det verkar också som om de fokuserar mer på Yen och Ciri's berättelser, vilket känns fräscht i sammanhanget. Ska bli intressant att se hur mycket de svävar ut. 05/11 Själv så ser jag fram emot det här, både positiv och förväntansfull :D 05/11 Kollade upp vad Lauren Hissrich har gjort tidigare och oj gisses detta bådar inte gott. 05/11 Tror de kommer att göra som så många andra serier, döda kataktärer på löpandeband tills serien blir så urvattnad så det är för få tittare. 05/11 Har för mig att det redan beställts en andra säsong, så vem vet vad som händer :) 05/11 Har bara kört Witcher 1, lite i början av tvåan, så för mig känns det inte så hypat, men dock intressant. Provade på med det här med streaming för en två veckor sedan typ och skaffade ett abonnenmang på Netflix och Amazon Prime. Efter några timmar sa... 05/11 @Nocturnal77: Håller med, men samtidigt tar det ju lite tid att hitta stilen både cinemagrafiskt och karaktärsmässigt för skådisarna. Ges dom lite tid, vanligtvis första-andra säsongen så brukar det bli rätt hyffsat. Med det sagt; Har inte läst böckerna... 05/11 Ser iaf fram emot att få titta på detta :) 05/11 Tror som dig oxå, en säsong. men jag hoppas jag har fel och att det blir bra! 05/11 En annan anledning som gör att netflix aldrig nått upp till GoT är att dom släpper alla avsnitt på samma gång, det dödar ”buzzet” då alla som tittar ser i olika tempo och det blir aldrig det här snacket mellan folk på jobb, vänskapskretsar eller interne... 05/11