Via Rockstar Launcher och Epic Store. Men först ska filerna dekrypteras... Rockstar Launcher och Epic Store. Men först ska filerna dekrypteras...

(UPPDATERAD) Succésajten FZ har läsare över hela världen (och det kända universum), och det kommer säkert som en glad nyhet att ni alla nu kan spela Red Dead 2, var ni än befinner er. Spelet släpptes idag 5 november (eller 6 november om du befinner dig i samma tidszon som Australien).

Observera att det är Rockstar Launcher och Epic Store som gäller om du vill spela i detta skede. Tänk också på att även om du har förladdat spelet, kommer det att krävas en rejäl dekryptering av filerna innan du kan trycka på play. Våra testriggar klarade av processen på mellan 10-30 minuter.

Några spelare har haft problem med att få igång spelet. Rapporter gör gällande att omstart av launchern kan hjälpa till att få igång dekrypteringen. Andra säger att antivirus kan ställa till problem. Håll utkik i kommentarsfältet till denna nyhet för tips om du är drabbad!

Vill du värma upp innan du kan lira för fullt gör du rätt i att läsa vår recension av konsolversionen, och kolla in den enorma tråden där forumet diskuterar allt mellan himmel och prärie. Du hitter ännu fler nyheter om spelet nedan.

Skicka en rättelse
Fandå. Låter som nåt som måste fixas från rockstars håll då. Kan ju hoppas att de fixar fler såna grejer nu när de ändå lyckats få fler att kunna starta spelet. Haha 10/11 @Ftmch: Har testat den, funkar inte för mig. Har också hört att overlays i spel kan orsaka buggen också, som discord och nvidia experience overlay. Andra säger att man ska stänga av Windows Defender. Det som funkade för mig var att uppdatera windows,... 09/11 https://www.youtube.com/watch?v=yp8eIMn8u0Y Är det där något som funkar? Hiskelig video men... Fick igång spelet ordentligt efter förra patchen efter att först haft launcherkrasher och sedan ett tag fått felmeddelanden om att launchern inte kan connecta... 09/11 Någon som vet hur man tar bort muspekaren i spelet? Har testat att köra spelet kompatibelt med windows 8, och och epic launcher som administratör. Har uppdaterat windows, kör med senaste drivrutinerna. Funkade först, men efter uppdateringen så funkade... 07/11 Tar ju lite tid innan man har kommit en bit in i spelet och kan börja prata om det, framförallt för dom som inte spelat spelet. Sen krånglar det en massa, så folk försöker hjälpa varandra. 06/11 Ingen som pratar om spelet i sig i tråden? Är mest bara massa snack om specs och performance. 😂 PC-gaming i ett nötskal. 06/11 Det jag blir mest irriterad över är att man tror till sist att allt fungerar som det ska, att man kört i en halvtimma online och "bara ska sänka musiken ingame"... och när man vrider ner volymen till noll och trycker bakåt så kraschar hela eländet. Liks... 06/11 Borde vara lättare spöstraff på kunna ta betalt för pre-load för att sen inte kunna leverera ett startdugligt spel sen. Provat allt. Blir till att vänta på att rockstar kör ut sen emergency patch. Surt. 05/11 så märkligt, jag har haft noll problem. flyter bra inga buggar allt funkar perfekt, har lirat sen man kunde börja kl 14. felfritt 05/11 Citerar mig själv att problemet löstes efter jag drog ner 2st Windows 10 dateringar som låg och väntade. Spelat nu ca 90min utan problem och när jag avslutade så laddades en patch ner till spelet också. Hoppas ni får igång spelet nu :) 05/11