(UPPDATERAD) Succésajten FZ har läsare över hela världen (och det kända universum), och det kommer säkert som en glad nyhet att ni alla nu kan spela Red Dead 2, var ni än befinner er. Spelet släpptes idag 5 november (eller 6 november om du befinner dig i samma tidszon som Australien).

Observera att det är Rockstar Launcher och Epic Store som gäller om du vill spela i detta skede. Tänk också på att även om du har förladdat spelet, kommer det att krävas en rejäl dekryptering av filerna innan du kan trycka på play. Våra testriggar klarade av processen på mellan 10-30 minuter.

Några spelare har haft problem med att få igång spelet. Rapporter gör gällande att omstart av launchern kan hjälpa till att få igång dekrypteringen. Andra säger att antivirus kan ställa till problem. Håll utkik i kommentarsfältet till denna nyhet för tips om du är drabbad!

Vill du värma upp innan du kan lira för fullt gör du rätt i att läsa vår recension av konsolversionen, och kolla in den enorma tråden där forumet diskuterar allt mellan himmel och prärie. Du hitter ännu fler nyheter om spelet nedan.