Grognar the Librarian?

Dibbe 4 alltså. Inget offlineläge, inget releasedatum och ett polariserande Diablo III som krånglande storasyskon. Utannonseringen av den fjärde delen i spelet kom med sina frågetecken, men ändå verkar den allmänna uppfattningen vara att Blizzard kommer att kuna hitta hem igen, om de spelar sina kort väl.

Game informer har publicerat mer gameplay från spelet, och här ser vi hur barbarklassen svingar sig igenom mörka, trånga grottor och katakomber. Vill ni se videon okommenterad så får ni leta er vidare på Game informers sajt.

En tråd en gång? Det är sällan majoriteten av det som sägs här är positivt tycker jag. Men kanske kollar fel trådar :) Jag tycker däremot man ser uppenbar skillnad på kritik och gnäll, alla kanske inte gör det och då är det ju på mig kanske men det vore... 13/11 Japp, den släpptes igår (sent i Sverige förstrås) https://www.youtube.com/watch?v=uij9ysBKs4w 09/11 Hoppas det släpper gameplay till druiden snart också. Blir hem och mysa ner sig i soffan och se detta såfort man slutat. 08/11 Ser fantastiskt snyggt ut, ser mer estetiskt tilltalande ut än d3 för mig. 07/11 Haha ja, it's a vicious circle. 07/11 Ja wow, din toxic attityd fick mig verkligen att göra en attitude-check, på mitt inlägg som inte var baserat på något argument eller attityd utan åsikt om spelet ifråga. lel.. Nog för att jag gillar att titta på cringe compilations och sånt, men snälla. 07/11 Med tanke på att det är en helt ny motor så lär det varit under utveckling i flera år. 07/11 Äntligen har man lite valmöjlighet på utseendet inom en klass! 07/11 Men snälla du; folk uttrycker bara sin åsikt och kritik. Att du kommer in och avfärdar allt som "trams", "skitsnack" och uttrycker saker som "Good riddance" sprider ju bara toxicity. Är konflikter en viktig del av ditt liv? Om du nu är rädd att en disku... 07/11 Exakt det jag menar. De har nog bara flytit på utan nå krav eller mål i nått konceptlimbo och tester av olika stilar i nått avlägset kontor någonstans. Lite som jag ser framför mig DNF hanterades :D Gameplayet på blizzcon är def. Inte gammalt. Jag har... 07/11
Skicka en rättelse