Low, medium, high och ultra samt Playstation 4 Pro-versionen - vi har graffen.

Red Dead Redemption 2 har hunnit vara ute i i drygt en dygn och medan SweClockers fokuserar på sifferexcersisen vad det gäller prestandan fokuserar vi på ögongodiset. Att jämföra grafik i open world-spel med dynamiska dygncykler och vädersystem är svårt men vi har gjort vårt bästa för att ge dig ett hum vad som skiljer mellan de olika grafikinställningarna. Vi passade även på att jämföra spelet med hur det ser ut i Playstation 4 Pro-versionen. Värt att notera att också Youtube-komprimeringen inte gör skillnaden mellan low och ultra rättvisa.

Jämförelse mellan low, medium, high och ultra

High-inställningar mot Playstation 4 Pro

Sweclockers kommer att addera ytterligare grafikkort i sin benchmark av prestandan i Red Dead Redemption 2 under veckan och också testa andra aspekter, såsom hur äldre processorer med få kärnor klarar sig.

Skicka en rättelse
Agreed. Svårt att jämföra scener när dom inte är exakt likadana. Olika ljus, olika skuggor etc, etc. De skulle till och med behöva ha samma kläder på sig. Sen youtubes komprimering på detta. 08/11 TAA gör ju att det blir grusigt i vissa lägen, ser förjävligt ut... som nån dålig filmgrain effekt. 07/11 Jag håller med er två som nämnt detta. Alla var ju klara över att XBOX ONE X hade bäst prestanda för RDR2 just för konsolerna. Bör testas alltså! 07/11 Ja, det är synd att det inte ser lika fint ut i alla spel. TAA verkar funka bäst med 4k, eller MXAAx8, där det finns mycket pixlar, då blir suddigheten mindre. Tyvärr så hittar jag inget sätt att bli av med flimret helt, men jag hoppas verkligen Rocksta... 07/11 Börja här och testa dig fram sen: Tesselation och Texture quality: Ultra Lighting Quality: High. Motion blur: Off TAA: Medium Annan AA: Off Och resten på medium typ... Fur Quality har jag inte testat att ändra på. Med dessa inställningar så ser det bra... 07/11 Håller med, imponerande endå vad One x mäktade med. Tycker det fortfarande ser bra ut ändå jämfört med pc-versionen med tanke på vilken klen hårdvara det egentligen är i kryss-lådan. Men handlar väl mycket om optimeringar. Tror One x är den enda av kons... 07/11 Ja, faktiskt! Ser lite bättre ut! Tack! :) Även om jag gillar den där lite mjukare känslan med TAA så tycker jag att den hade en alldeles för stark sudd-overlay i dethär spelet. Allt ser så kladdigt ut liksom. I Resident Evil 2 Remaken fungerar det alld... 07/11 Har en 8700k, 16 gb och ett strix 1080ti OC. Kör 3440x1440. Har labbat med inställningarna men har svårt att ta mig över 50 fps oavsett vad jag gör. Har någon några tips? Ska sägas att jag nästan aldrig behövt ställa ned grafik i nått spel sen jag satte... 07/11 Inte Xbox? Konstigt. När dom flesta recensionerna om grafiken klart satte xboxen på guldpallen mot ps4. Skulle vara väldigt intressant att se båda konsolerna mot PC. Men bra artikel ändå 😃 07/11 Hmm, är faktiskt lite sugen på att damma av min steamlink, koppla in en PS4 kontroll, och köra på min 1080p projektor. Har just nu lite problem med att snabbinventarie-menyn kommer upp ibland slumpmässigt fastän man inte trycker på TAB. Dock är spelet... 07/11