Ska förhoppningsvis lösa krascherna relaterade till antivirusprogram.

Det har gått ett och ett halvt dygn sedan Rockstar lanserade Red Dead Redemption 2 på pc och det finns fortfarande de som inte ens kan starta spelet. Förhoppningsvis har du redan gått igenom vår sammanställning av vanliga problem och dess lösningar, i annat fall kanske den senaste patchen kan hjälpa. Den adresserar de problem som går att koppla till antivirusprogram.

Den innehåller också "various stability fixes" som förhoppningsvis gör skillnad med de med värst problem men det är oklart vad de faktiskt gör.

[November 6, 2019] General / Miscellaneous – PC

  • Improvements to address issues that resulted in Red Dead Redemption 2 crashing due to Anti-Virus software.

[November 4, 2019] General / Miscellaneous

  • Various stability fixes

[November 4, 2019] New Content
A new Legendary Bounty has been added to Red Dead Online:

  • Etta Doyle

Weekly Collectible List – Fortune Teller’s Collection:

  • Ace of Cups

  • Ace of Wands

  • Absinthe

Four new emotes have been added to the Wheeler, Rawson & Co. Catalogue:

  • Gentle Wave

  • Applause

  • Thumbs Down

  • Hush Your Mouth

Skicka en rättelse
Fick bort muspekaren igen från spelet genom att ändra RDR2.exe kompatibel för windows 8. Sen startade jag epic launcher 32 bitars som administratör. 08/11 Börjar tro att det är DX12 som gör att det kraschar för mig (att det är därför det är Vulkan som är standard från början då det kanske kraschar mindre?). Kör Online-delen i förstapersonsläge och jag har märkt att det väldigt ofta kraschar när jag gör... 08/11 Det är något med den jävla Valentine staden, får OFTA krascher där nu, hänt tre gånger på 10 minuter nu Håller på med uppdraget där man ska hämta en bounty, en kvinna som håller till i en grotta en bit ifrån, varje gång jag närmar mig Valentine så krasc... 08/11 @skymf: Exakt samma grej som jag har, muspekaren jävlades ingame, gjorde en omstart och efter det så har jag inte kunnat komma in i spelet (köpt via Epic). Allt är up to date (launcher, graffe etc..), testat att köra som admin...bla, bla, bla... Ibland... 07/11 Hur sätter man upp en sådan regel i PL? 07/11 @skymf: Har samma problem. Har testat flera olika "fixes". En av dom funkade men den slutade fungera efter när spelet uppdaterades. 07/11 Ser muspekaren hela tiden, ändrade någon inställning, sen ville epic launchern inte starta red dead mer. Testade verifiera och ändra inställningen jag gjort direkt i system.ini filen. Men hände ingenting. Så avinstallerat och tankar hem pånytt för att... 07/11 Installera om Launchern. Se bara till att inte kryssa i "Delete Installed Games" när du avsintallerar Launchern. Ifall du har bra lina så spelar det ju mindre roll :) 07/11 @Vercadi: Samma här. I samma veva väntar jag på att skaffa det tills nästa generation RTX kort släpps. 07/11 Så blev det för mig också,hade spelat en dag utan större problem,sen började det ktascha efter några minuters spelande. Det löste sig när jag bytte från Directx 12 till vulkan. 07/11