Skalle-Pärs revanch.

Hitman 2 belönades med en fin fyra här på FZ när vår Gustav Höglund recenserade det. “Trots ett par tekniska skavanker, få spelmekaniska nyheter och ett försäljningspris som går att ifrågasätta är Hitman 2 en rungande revansch för IO Interactive.” Inga dåliga omdömen, och spelets community verkar ha hängt med på tåget.

Ända sedan släppet för ett år sedan har Io Interactive sakta men säkert släppt nya utmaningar, prylar och tillägg. Produktionen ser ut att fortsätta en bit in i 2020, men på företagets blogg kan man nu också läsa att fler och fler från teamet flyttas över till gruppen som jobbar på nästa spel i serien.

”The next Hitman game” är ”well underway”, skriver man kort. Mer än så vet vi inte, men med tanke på det spelmässiga lyftet hoppas vi såklart på att Io nu har muskler att våga sig på att ta ut svängarna ännu mer i uppföljaren.

Nedan hittar ni företagets plan för november-releaserna.

Skicka en rättelse
Level editor till H3, ja tack! 08/11 Nej då du kan hoppa på de 2 senaste direkt. Börja med HiTMAN från 2016 som hör ihop med HiTMAN 2 från 2018. 07/11 Om jag minns rätt, så den enda viktiga handlingen i sträck är Hitman 1-2 (de GAMLA spelen, inte de nya). Allt efter det kan spelas löst. Rätta mig om jag har fel, folket. 07/11 @Sisyr: @CARTMAN: Missar jag någon nödvändig handling från Absolution eller är det bara hoppa på Hitman (1) som om Absolution aldrig funnits? Tänker att det säkert finns någon YouTube-video som sammanfattar alla cinematics och därmed handlingen. I värst... 07/11 Älskar stealth spel och älskar HiTMAN serien. Ser fram emot HiTMAN 3. Den första banan i HiTMAN 2 var dock en tutorial bana kan man säga så huvudspelet innehöll bara 5 banor från scratch. HiTMAN 1 (säsongen 2016) innehöll 6 banor från scratch. Den hade... 07/11 Det fetmarkerade. Du gör dig själv en björntjänst om du inte lirar de två senaste spelen i serien. Bandesignen i Hitman och Hitman 2 är bättre än i något annat Hitman-spel, inklusive Contracts och Blood Money. 07/11 Hitman-serien har alltid varit en av mina absoluta favoriter och jag har spelat igenom alla "de gamla" spelen flertalet gånger. Dessvärre tappade de mig helt med Hitman Absolution (eller vad det nu hette), där gamla sparsystemet ersattes med checkpoints... 07/11 Väldigt trevliga nyheter, jag har spelat alla Hitmanspel sedan det första kom ut i november år 2000... Känner mig gammal :-) Hoppas att nästa blir bra men att priset är mer rimligt än vad det är just nu för Hitman 2, 90 Euro för Gold Edition är bara löj... 07/11