Moddar rullar in som det ska, det går bra nu. Men hur blir det med online-delen?

Rockstar-spelen är en moddarfavorit, och det är inte förvånande att scenen redan vaknat till liv för att ge sig på Red Dead Redemption 2 till PC. Om man ska döma av vad som har hänt med GTA V, så går spelet en fantastisk (och skrämmande) framtid till mötes.

Än så länge ligger fokus på reshades och fixade sparfiler, men på spelets Nexus-sida och på rdr2mods finner vi ändå kornen till det som lär komma.

Men hur blir det med Red Dead Online? Om man ska gå efter vad som hänt i GTA V-motsvarigheten finns det inte alls samma svängrum, av förklarliga anledningar. Rockstar har till och med plockat fram banhammren då och då.
Men förhoppningsvis kommer RedM, lillebror till populära FiveM att glänsa. Med modden kan du starta egna custom-servrar för multiplay, bara för dig och dina vänner. Modden ska komma i december, enligt Techradar.

Pascal Gilcher har redan producerat en reshade som lägger till en del raytracing-effekter i spelet, som ju egentligen inte har stöd för detta.

Digital Dreams har tagit fram en reshade som ska ge spelet en “fotorealistisk” look. Frågan är om det behövs? Döm själva

Skicka en rättelse
Längtar tills det kommer en mod som gör det lite mer värt att spela poker i spelet. De små beloppen som man kan spela för och vinna gör det inte värt tiden. Mer lagom hade varit 5 dollar som lägsta insats istället för 2.50, sedan 20 dollar och sedan 50... 09/11 Hälften av modarna är väl 'ultra graphics'-mods där de drar upp kontrast, bloom och färger i taket :P Minns ju hur det var med Crysis när folk confade fram "supergrafik", och bevisade för världen att vissa människor har levt hela sitt liv utan att sätta... 08/11 Jag vill 08/11 Därför gör jag alltid min egen profil som är vad jag kallar lite. Jag använder till RDR2 bl.a lumasharpen som gör pixlar lite skarpare, perfekt att använda med TAA. FakeHDR för att ge mer kontrast till färger, vilket tar bort den gamma effekt som finns... 07/11 Nästan alla reshade ser ju alltid dåliga ut och riktigt jobbiga att spela med i längden. Lite som om vissa precis har lärt sig dra i reglage i photoshop ;) Realism och spelbarhet är viktigare än att det ska se "coolt" ut och ha en filmisk look enligt... 07/11 Hur fän får folk reshade att inte krascha just nu? Fullt med klagomål på forumet. Vill ha min fake HDR för att få bort gamma liknande effekten. 07/11 Precis endast intressant med moddar som ändrar nått än bara just det visuella. om man nu inte lyckas göra nåt under att det ser redigt snyggt ut men mindre prestandakrävande. 07/11 Grafiska moddar är ju inget att ha i 99 fall av 100... Minst... Och oftast handlar det om rätt gräsligt applicerad och prestandamässigt kostsam post-processing... Som antagligen kommer sabba din install också -.- 07/11 *choo choo* 07/11 Det gör raytracing på en redan ordentligt ljussatt scen, det blir kaka på kaka. 07/11