Rockstar-spelen är en moddarfavorit, och det är inte förvånande att scenen redan vaknat till liv för att ge sig på Red Dead Redemption 2 till PC. Om man ska döma av vad som har hänt med GTA V, så går spelet en fantastisk (och skrämmande) framtid till mötes.

Än så länge ligger fokus på reshades och fixade sparfiler, men på spelets Nexus-sida och på rdr2mods finner vi ändå kornen till det som lär komma.

Men hur blir det med Red Dead Online? Om man ska gå efter vad som hänt i GTA V-motsvarigheten finns det inte alls samma svängrum, av förklarliga anledningar. Rockstar har till och med plockat fram banhammren då och då.
Men förhoppningsvis kommer RedM, lillebror till populära FiveM att glänsa. Med modden kan du starta egna custom-servrar för multiplay, bara för dig och dina vänner. Modden ska komma i december, enligt Techradar.

Pascal Gilcher har redan producerat en reshade som lägger till en del raytracing-effekter i spelet, som ju egentligen inte har stöd för detta.

Digital Dreams har tagit fram en reshade som ska ge spelet en “fotorealistisk” look. Frågan är om det behövs? Döm själva