Hideo Kojimas hyllade (eller sågade?) spel är ute och vi ger dig allt du behöver.

Vid midnatt släpptes till slut Death Stranding, det som av många har kallats ett mästerverk men som också har sågats rejält. Det är helt enkelt ett spel som kommer att polarisera åsikterna och det ska bli väldigt intressant att höra era åsikter om spelet om några dagar. För nu är det släppt, redo att liras lagom till helgen.

Om du fortfarande inte bestämt dig för huruvida du ska investera i Hideo Kojimas Pacsoft-simulator är Gustavs recension en naturlig start, och du behöver vara rädd för spoilers.

Om du hellre hör Gustav prata om spelet och har 25 minuter över gick han på djupet i senaste avsnittet av Fragzone-fredag.

TL;DW? Här kommer 30-sekundersvarianten som ger dig en spoilerfri story-genomgång.

Men det tar inte slut där. När du väl har börjat spela och vill diskutera upplevelsen med andra är spelets stora tråd i forumet nästa anhalt. Där hittar du också grundläggande information om spelet.

Ja, du kan välja att gå online eller ej :) Det finns ett "Login upon launch"-alternativ i spelets inställningar, under "Game Settings". idag 21:48 Det kan jag tyvärr inte svara på då jag inte vågat köpa spelet själv. Jag brukar föredrar coop-spel som t ex WoW eller Diablo så detta spelet, hur jävla episkt det än ser ut, verkar inte vara min kopp av te. Om du kollar hela videon så kanske du får sva... idag 20:23 @HallonTreo: Det har jag oxå kommit framtill att det går att spela offline om man vill, men min fråga är, finns det en option i spelet för Offline Mode. idag 20:12 Jag kollade "before you buy" hos Gameranx och tyckte mig höra att det INTE behövs "always online" för att det ska vara spelbart. Det enda var tydligen att du behöver ha någon sorts uppkoppling för att funktionen som kallas "Connected World" ska uppdater... idag 20:10 Har Death Stranding ett Offline läge, eller måste man rycka ut internet linan? För jag är ganska säker att jag inte kommer gilla likes och färdiga stegar. Undrar då jag inte köpt spelet än. idag 20:07 Jag har samma problem men om jag spelar ett riktigt bra spel som jag vill njuta av som när jag spelade RDR2 första gången. Då ställer jag en stol framför tv:n så man inte ska missa något haha. idag 19:16 Inte direkt, du måste vara rätt nära till att låsa upp första fordonet dock :) jag blev hellycklig när jag låste upp det då allt blev så himla mycket smidigare. idag 17:18 Reagerade också på det. Extremt immersion breaking att se stegar och pålar med flaggor uppsatta av Xtr3mF8 överallt i världen. Och detta med Likes? idag 17:18 Nej inte vad jag har sett iaf. Verkar som att dom glömde bort att majoriteten Playstation ägare spelar på en tv sittandes i en soffa x antal meter ifrån tvn... Menyn kunde man verkligen ha gjort mer användarvänligt. Jag undrar lite hur det är att spela... idag 17:09 Textstorlek! Ja shit vad jag hade svårt i början innan jag visste hur jag skulle göra. Galet liten text! Det största minuset för mig helt klart. idag 17:03
Skicka en rättelse