Red Dead Redemption 2 är släppt till PC med dunder och brak, men har man inte en dundrande bra PC kan den lätt braka ihop när man ska driva härligheten. Många har klagat på risig bilduppdateringen, och även om mycket av det nog kan härledes till att det helt enkelt är väldigt snyggt, känns spelet sämre optimerat än det borde vara.

Då är det tur att Kenneth på SweClockers har gått igenom varenda grafikinställning för att ta reda på vad som egentligen påverkar prestandan mest. Utöver att komma fram till att reflektionskvalitet är den största prestandaboven har han även tagit fram en skräddarsydd uppsättning inställningar för att maximera bilduppdatering och grafisk kvalitet på mindre moderna maskiner. Han passade även på att göra en jämförelsevideo mellan spelets Low-inställningar och SweClockers-inställningarna.

Se till att spana in deras test för att maximera prestanda och grafik i Rockstars vilda västern-drama. Även om du har en relativt bra dator kan SweC-inställningarna vara en bra utgångspunkt.