Vilka inställningar ska man dra ned för att få vettig FPS?

Red Dead Redemption 2 är släppt till PC med dunder och brak, men har man inte en dundrande bra PC kan den lätt braka ihop när man ska driva härligheten. Många har klagat på risig bilduppdateringen, och även om mycket av det nog kan härledes till att det helt enkelt är väldigt snyggt, känns spelet sämre optimerat än det borde vara.

Då är det tur att Kenneth på SweClockers har gått igenom varenda grafikinställning för att ta reda på vad som egentligen påverkar prestandan mest. Utöver att komma fram till att reflektionskvalitet är den största prestandaboven har han även tagit fram en skräddarsydd uppsättning inställningar för att maximera bilduppdatering och grafisk kvalitet på mindre moderna maskiner. Han passade även på att göra en jämförelsevideo mellan spelets Low-inställningar och SweClockers-inställningarna.

Se till att spana in deras test för att maximera prestanda och grafik i Rockstars vilda västern-drama. Även om du har en relativt bra dator kan SweC-inställningarna vara en bra utgångspunkt.

Skicka en rättelse
pc porten ä riktigt dålig. Hårdvaran i datorn går i omloppsbana runt ps4 pro .. ändå är det snyggare och flyter bättre på konsollen 11/11 Mycket bra grundinställningar för att sen kunna öka där jag kände att det saknas. Pumpade upp skuggor till ultra, FXAA, MSAA x2, och geometry level of detail (verkar ha stor inverkan på fyllighet i hår, arthurs hår blev mer eller mindre genomskinligt... 11/11 Prestanda schmestanda. Jag hade varit nöjd om spelet ens hade startat.. 10/11 Detaljerad genomgång av varje inställning och hur de jämförs med One X https://www.youtube.com/watch?v=D1iNSyvIPaY 10/11 Detta hjälpte mig. Satte de fyra settings på high och resten på ultra, water physics på high också btw. Fungerar finfint. Kör med Nvidia Ansel game filters för att få lite mer skärpa och kontrast. 10/11 Ska bli intressant att se vad för rigg Google kommer driva det här spelet med. 4K 60 fps med Stadia premium är väl vad dom lovat. 10/11 Verkar vara så att om man bara har en processor med 4 cores så kommer man få problem med hack/stuttering. Det är säkert fixar på gång men kan vara värt att veta att man då får köra med workarounds som den @Jeans tipsar om ovan med process lasso. 10/11 @KimiKiwi: Mitt stutterproblem försvann först när jag fixade programmet process lasso, den automatiserar att släppa på en cpu core vid behov. Finns lite guider på nätet för intresserade! 10/11 TAA sabbar ljuset från ljuskällor på natten också... blir fullt med små prickar. 10/11 Håller med, TTA ser bara ut som ett blurfilter över hela bilden. SMAA är såklart snyggast men FXAA är nog en hyffsad mellanväg tror jag på ett sådant här krävande spel. 10/11