Det kommande VR-spelet Boneworks tycks verkligen sätta en skyhög ribba för interaktioner med omgivning och föremål. Och nu är det faktiskt bara två månader kvar tills vi själva får bege oss till Stress Level Zeros virtuella värld, vilket vi vet tack vare den nya trailer som släppts. 10 december är datumet ni ska ringa in i almanackan, då spelet släpps på Steam.

Realistiska interaktioner med föremål, omgivning och fiender är som sagt ledorden för detta projekt, och det tycks sannerligen som att de lyckats överträffa allt annat på marknaden i detta hänseende. Men vi ska inte bara lattja med omgivningen, för det rör sig om ett actionspel med tillgång till både tillhyggen och skjutvapen, och till det får vi en "mystisk handling" där vi går in i och utforskar operativsystemet Myth OS.

Stress Level Zero har tidigare släppt VR-spelet Duck Season, som i princip var en nytolkning av klassiska Duck Hunt, men med en mörk twist. Innan dess skapade man även VR-multiplayerspelet Hover Junkers, där man rattade runt svävare och försökte döda andra som också rattade runt svävare.