Digital Foundry har släppt sin guide över alla inställningar i spelet och jämför dem med Xbox One X-nivån.

En kvalificerad gissning är att många av er som har pc som främsta (och kanske enda) spelplattform har tillbringat helgen med Arthur Morgan i Red Dead Redemption 2. Redan förra veckan stod det dock klart att det krävs en monsterdator för att maxa spelet på alla fronter och en del blev kanske lite besvikna över vad deras trotjänare mäktade med. Spelet är som bekant rejält snyggt redan på konsolversionerna men vilka inställningar är det egentligen som får datorer att bete sig som smittade av spetälska?

SweClockers gav oss en ordentlig genomgång av inställningarna i deras artikel i förra veckan, där de genom spelets benchmark kunde identifiera de största prestandatjuvarna. Kenneth och Jonas tipsade dessutom om vilka inställningar de tyckte gav bäst prestanda kontra ögongodis. Men om du fortfarande jagar fps och bildkvalité har nu Digital Foundry släppt sin genomgång av alla grafikinställningar i spelet och medan SweClockers använde "low" som sin baslinje utgår de från Xbox One X. Vilket borde kunna ge dig en fingervisning om du faktiskt kan få ett redan snyggt spel att bli ännu snyggare på din pc kontro Microsoft-konsol.

Skicka en rättelse
Installerat på SSD Gigabyte RTX 2080 OC i7-8086K 32GB RAM 13/11 Mirakel kan inträffa. 13/11 Vad sitter du på för hårdvara? 13/11 Har laborerat fram och tillbaka, men ändå landat på 1080p, Ultra på det mesta, x1,250 skalning istället för MSAA, inget suddigt TAA och till sist rullat tillbaka på DX12 som ger runt 15 extra frames för mig (verkar inte krascha lika ofta som vid release... 12/11 Gett upp med att jaga FPS i denna titel. Drog upp allt på ultra och slog på allt bling i 1440p och kör på min g-sync skärm. Får en low på 30 FPS i vissa fall men jag bryr mig inte längre. 9900k 1080 ti 12/11 Vsync kan man inte köra med det är satans otyg :) Tearing som det ska förhindra uppkommer ju om man har "för hög" FPS så tror nog din tearing är nå annat. Ett tips är att ha texture på ultra sen kan man leka med resten. SweClockers inställning ngar är... 11/11 hemligheten är tydligen att ställa det på low först .. sen öka långsamt alla inställningar och se hur det påverkar. Reglaget i settingsmenyn kan man bara glömma. Det är rena skiten. Skruvade ner det till lägsta sen ökade lite i taget på olika inställnin... 11/11 Har du kikat på Swecs och Digital Foundrys genomgångar? Med rätt mix kanske du får bra bild kontra bildflöde. 11/11 Inget fel med att vänta men du kommer få använda rockstar launchern på steam också. 11/11 Kikat på den videon och även med deras specialinställningar så håller ett 2080Ti inte 60fps i St Denis (dock nära). Ska ge spelet en månad, har annat att lira under tiden. 11/11