Hittills har inga trikåer passat.

Efter succén med Arkham-serien har det länge ryktats att Rocksteady Studios skulle ta sig an Superman-serien men genom ett avslöjade på Twitter får vi veta att planerna för en open world-titel med mannen i blå pyjamas kan dateras hela sex år tillbaka. Warner Bros ska sedan 2013 ha aktivt eftersökt pitchar från olika branschfolk på hur ett sådant spel skulle kunna te sig.

Enligt Twitter-tråden, som innehåller en rad läckta bilder från de olika projekten, ska det första ha varit likt Insomniacs Spider-Man och haft Metropolis som skådeplats medan en annan pitch porträtterade mikrostaden Kandor.

Skicka en rättelse
Skulle ju kunna gå att få in journalistdelen på något vis, där du efterforskar något scoop som Clark Kent. Lite som längre varianter av Batmans crime scene-grej i Arkham-spelen. 13/11 Han kanske platsar i top 10 pricis som prime superman, men nu pratar vi om den vanliga =) 12/11 Nostalgi säljer! 12/11 @Freywiind: Om det inte är Cosmic Armor Superman "He is beyond multiversal and is a walking plot machine. He has beyond Hyperversal striking power and moves at Planck time. He is the most powerful Superman. 11/11 superman är långt ifrån att vara för stark :P platsar inte ens i top 10 11/11 Så blir det när man skapar en karaktär som är alldels för starj Jag skulle hellre vilja see någe spel göras på Flash eller Aquaman eller martian the man hunter. 11/11 Kanske! Hur man än vrider och vänder på det blir det otroligt svårt. Det jag vill göra är att vänta på Dragon ball Z: Kakarot (https://www.youtube.com/results?search_query=dragon+ball+z+kakarot+gameplay), vilket kommer vara ett Dragon Ball-spel med en... 11/11 Jag tror det här skulle vara nyckeln för att göra ett bra Superman-spel. Hur du handskas med den typen av kraft och moraliska problem. Strider skulle tex kunna bygga mycket på att skydda oskyldiga, eller vilka du kanske måste "offra" för att andra ska... 11/11 Listan kan göras lång över vad han är svag mot, men det var inte riktigt poängen! 11/11 Jag har väldigt svårt för dom nyare filmerna, men jag gillar ettan och tvåan som kom för ungefär 40 år sedan. Clark Kent fick en massa mer fokus i dom filmerna jämfört med dom nyare filmerna, och tycker nog Clark Kents vardag på Daily Planet är mer intr... 11/11