Får vi se något från nya konsolen? FZ är på plats!

På torsdag morgon, 14 november, drar X019 igång. Årets upplaga av Xbox och Microsofts stora spelshow dit fans, journalister och influerare från hela världen är inbjudna för tre dagars intensiv spelbevakning.

Microsoft är såklart förtegna om vilka överraskningar som väntar, men det blir både xbox- och pc-spel. Ny förstapartstitlar kommer att utannonseras – 12 titlar kommer att finnas till hands. Och sedan har vi tredjepartsutvecklare vilket gör att de spelbara titlarna blir fler än 24.

Enligt Xbox Wire kan vi förvänta oss hands-on med Age of Empires II: Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Cyber Shadow, Doom Eternal, Dragonball Z: Kakarot, Forager, Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions, Gears 5, Halo: Master Chief Collection, Haven, Levelhead, Microsoft Flight Simulator, Minecraft Dungeons, Phogs!, Project Resistance, Roller Champions, She Dreams Elsewhere, SkateBird, Star Wars Jedi: Fallen Order, Streets of Rage 4, The Good Life, Tunic och Wasteland 3.

Första dagen är vigd för pressen, men från och med samma kväll drar man igång sin fan fest, och spelspektaklet pågår sedan till och med lördag. FZ är på plats och kommer såklart att rapportera allt. Förvänta er att nyheterna börjar trilla in i och med Inside Xbox Show som streamas på torsdagskvällen. Om Xbox lyckas vitlista oss så finns det möjlighet att hänga med Calle och Gustav under en uppesittarkväll. Vi håller tummarna!

Blir det något från nya Xbox-konsolen? Det är frågan, men vi hoppas såklart att vi kommer att kunna ge er någon form av information om statusen. Eller får vi ett riktigt avtäckande? Spekulera vilt i kommentarsfältet!

Skicka en rättelse
@Joakim_Bennet Någon info om det blir någon uppesittarkväll på torsdag? Överväger att gå hem lite tidigare från eftermiddagsskiftet. 13/11 Ah, där sa du något. Det vore verkligen en tidig julklapp för min del :) 12/11 Min gissning för lite Elden Ring är Game Awards 7 december. 12/11 Haha, jag tror att vi besparar tittarna det fejset. ;) Men blir det någon sändning så kommer jag att finnas i chatten så klart. Mina spekulationer kring X019 hittar ni i Veckans Xbox-nyheter (https://www.fz.se/forum/trad/437218-veckans-xbox-nyheter-29-v... 11/11 Alltid haft Xbox sen Classic Xbox. köpte Xbox one och sedan Xbox X preorder något från MS store (scorpion?) hur som börjar sega lite på konsoller med visst det är skillnad på Xbox one och scorpion MEN tycker min nya TV gjorde betydligt större skillnad.... 11/11 Oavsett mässa och plats i världen är det enda jag vill se gameplay från Elden ring. Tror självklart inte att det visas upp på ett Xbox-event eftersom spelet är en multi-titel, men jag kan som sagt inte låta bli att hoppas. Det är dags nu. Spelet kommer... 11/11 Ja det vore något! Det röstar jag på! 11/11 Kommer Mortaigne till studion som sidekick? 11/11 X0 brukar mest visa gameplay för kommande titlar och nytt material till existerande titlar. Så ur ett nyhetsperspektivt så är det inget märkvärdigt. Kanske att de kommer tala lite mer om Scarlett, typ om bakåtkompatibilitet eller andra funktioner. Har... 11/11 Nja. Räkna inte med någon kiosk vältare till spelnyhet. Hade de haft stora grejer på gång hade de haft det på E3. Intresset på X019 är ljummet. Kommer ihåg X018 "Oj ville ni ha spelnyheter. Vi tar lärdom av det". Och årets E3 "Wait till next E3. We held... 11/11