På torsdag morgon, 14 november, drar X019 igång. Årets upplaga av Xbox och Microsofts stora spelshow dit fans, journalister och influerare från hela världen är inbjudna för tre dagars intensiv spelbevakning.

Microsoft är såklart förtegna om vilka överraskningar som väntar, men det blir både xbox- och pc-spel. Ny förstapartstitlar kommer att utannonseras – 12 titlar kommer att finnas till hands. Och sedan har vi tredjepartsutvecklare vilket gör att de spelbara titlarna blir fler än 24.

Enligt Xbox Wire kan vi förvänta oss hands-on med Age of Empires II: Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Cyber Shadow, Doom Eternal, Dragonball Z: Kakarot, Forager, Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions, Gears 5, Halo: Master Chief Collection, Haven, Levelhead, Microsoft Flight Simulator, Minecraft Dungeons, Phogs!, Project Resistance, Roller Champions, She Dreams Elsewhere, SkateBird, Star Wars Jedi: Fallen Order, Streets of Rage 4, The Good Life, Tunic och Wasteland 3.

Första dagen är vigd för pressen, men från och med samma kväll drar man igång sin fan fest, och spelspektaklet pågår sedan till och med lördag. FZ är på plats och kommer såklart att rapportera allt. Förvänta er att nyheterna börjar trilla in i och med Inside Xbox Show som streamas på torsdagskvällen. Om Xbox lyckas vitlista oss så finns det möjlighet att hänga med Calle och Gustav under en uppesittarkväll. Vi håller tummarna!

Blir det något från nya Xbox-konsolen? Det är frågan, men vi hoppas såklart att vi kommer att kunna ge er någon form av information om statusen. Eller får vi ett riktigt avtäckande? Spekulera vilt i kommentarsfältet!