"Kanske svårt att förstå för en viss typ av publik."

Som väntat spretade Death Stranding-betygen, även om snittet är högt (85 hos Opencritic). Hideo Kojima har dock lagt märke till en trend; betygen är "särskilt" höga i Europa och Japan, medan kritiken är starkare i USA. Hos italienska Mastergame (via Wccftech) funderar Kojima högt.

I must say that the game received rave reviews, especially in Europe and Japan. Here in the United States, however, we have had stronger criticisms. Perhaps it is a difficult game to understand for a certain type of critic and audience. Americans are great fans of first-person shooters and Death Stranding isn't one, it flies higher.

Kreatören menar alltså att Death Stranding flyger över en del amerikanska fps-huvuden.

Kojima säger att han alltid försöker "skapa nya saker", och han lyfter i synnerhet fram italienare och fransmän som han hävdar har ett "annorlunda konstnärligt öga". Troligen skulle Kojima även uppskatta Gustav Höglunds konstnärliga öga. Han gav nämligen spelet full pott i sin recension.

Death Stranding släpptes till Playstation 4 i fredags och kommer till pc nästa sommar.

Skicka en rättelse
Jag var i Miami en vecka för bara 2 veckor sedan, väldigt lugnt och avslappnat. Deras immigration går snabbare nu för de automatiserat en hel del, du slipper fylla i arket på planet utan fixar allt i en automat. Tänk bara på att skaffa ett ESTA innan... 14/11 Låter lovande. Jag har velat åka till USA väldigt länge men avvaktat för jag tycker det verkar väldigt spänt. Men jag kansek får passa på då :) 13/11 Politiskt är det väldigt kluvet pga, så som en vän där kallar honom "the orange baboon" som är deras president just nu. Han lyckas till och med splittra republikanerna. Så politiskt, ja, väldigt splittrat och på gräsrotsnivå finns där en hel del fientli... 13/11 Jag baserar typ alla mina "bevis" på olika personer på Youtube så du har nog en mer ärlig bild av USA än jag. Anledningen att jag frågar är att debattklimatet på just sociala medier i USA är väldigt splittrad och om inte hatisk så väldigt fientlig mella... 12/11 Fast du får bestämma dig, hur landet är (dess befolkning) och hur dess ledare är är två vitt skilda saker. om du vill kolla andra folkvalda ledare som går helt bananas, titta på Bolivias nu ex-president och Venezuela. Kolla Putin. etc, etc. 12/11 Lögner som att det skjuts, bombas och våldtas I förorterna? Ja de har ju heeelt fel I usa.. Sverige har aldrig varit tryggare.... 12/11 @Mirage: Nja är en stor skillnad mellan en folkvald politiker och en diktator. Dock syns det inte precis på deras retorik ibland. 12/11 Nej, det är en inblick i hur deras president "resonerar" eftersom att säga han resonerar är att ta i. Hur landet mår står i hur befolkningen är. Annars med ditt resonemang mår Nord-Koreas befolkning toppen, eftersom Kim Jong-un säger allt är toppen! Int... 12/11 Amerikaner föredrar ju klart mer lättuggade saker, det märks inom både spel och film. Inget fel i det såklart. Många japaner fnyser nog åt mycket amerikanskt skit. Min idé är att man kan ju gilla båda? :D Själv är jag sugen på Death Stranding. Ser både... 12/11 Nej så där illa skriver jag inte, no offence till kluttman. 12/11