Drygt två veckor har gått sedan kriget bröt ut. Vilket blir ditt betyg?

Lika säkert som solen går upp varje dag släpps årligen ett nytt Call of Duty, och debatterna huruvida årets bidrag är skräp eller guld är alltid högljudda. 2019 är förstås inget undantag.

Årets Call of Duty: Modern Warfare har fått höga betyg (81 hos Opencritic) men är ett litet steg tillbaka jämfört med fjolårets multiplayer-fokuserade Black Ops 4 (84). För Activisions vidkommande är nog det mest intressanta att det snabbt blev en kommersiell succé.

Drygt två veckor har gått sedan releasen och då är det dags att sätta DITT betyg.

Så här funkar FZ:s betyg.

Efter massor med operator skins och BR läget dataminat, så är nog inte battlepass långt bort. Hoppas också på fler custom klasser som föregående skrev. Skulle va gött med mer progression att jaga! 19/11 Jag brukar utgå från en 5:a,sen drar jag av för det som är dåligt. Dålig mission tracking, obalans i vissa vapen, vissa buggar och krascher tex. Jag ger det en 4:a, jag hade gärna sett lite fler klassflikar än 5. 6 eller 7 hade varit bra. Annars är det... 12/11 Valet "har inte spelat" borde minnas. Spontant känns det som att många som inte spelat ger spelet en 1a pga sina dåliga erfarenheter av serien. 12/11 Tack för förslaget men jag vill ha blackout...inte fortnite 💗 12/11 Om några patcher är det 5/5, just nu 4/5. Över 3 dagar played och guld camo farmen går framåt :) 12/11 Gunfight är sjukt roligt faktiskt. Känns lite som ett arenabaserat CoD vilket jag gillar. Jag och en kompis satt och spelade det 1 vs 1 mot varandra i typ 2 timmar i sträck. :D 12/11 Jag håller med om att spawns är irriterande i de flesta game modes då man alltid får en jävel i ryggen så spelar själv primärt search & destroy, gunfight och headquarters 12/11 Sätter spelet som en 3 till stark 3:a. Gillade kampanjen, även om jag önskat att de tagit ut svängarna mer med tanke på hur de marknadsfört den och de tveksamma moraliska valen som kommer i krig. Spelar inte så mycket CoD i multiplayer då jag är för dål... 12/11 Stark 4a. Väldigt trevligt att få plocka upp ett bra CoD igen. Helt underbart att få slippa den supertråkiga "3-lane"-designen på banorna. Med det sagt är vissa banor bättre än andra och et fåtal är bara tråkiga. Kan de bara balansera upp spelet lite... 12/11 Mmmm hittills endast kosmetiska saker ja. Den har vi hört förut. Jag hade rätt om Blop4 bla. Du är medveten om att det är ett f2p system battlepass. De kommer aldrig upp i fortnites nivå med fullprisspel och den modellen. Där funkar det och inte i ett... 12/11
Skicka en rättelse