Snopet för EA Access-prenumeranter,

Prenumeranter av EA Access brukar få tjuvstarta EA-titlar först av alla, men så blir icke fallet med Star Wars Jedi: Fallen Order, som släpps på fredag till pc, Playstation 4 och Xbox One. EA meddelar detta via Twitter och skälet sägs vara att man vill "reducera risken för spoilers". Inte heller får prenumeranter chansen att provspela ett antal timmar, vilket nog är en besvikelse för en del.

Bland kommentarerna finns teorier om att detta inte är spoilerrelaterat, utan snarare handlar om att spelet kanske inte är så (ljus)sabla långt, och därför skulle 10 gratistimmar kanske innebära merparten av spelet...? Nåväl, det är bara spekulationer, och som plåster på såren får EA Access-medlemmar 10 procents rabatt på spelet och kosmetiskt tingeltangel.

Skicka en rättelse
Joraptor på youtube streamar just nu början av spelet. 14/11 @tappad_bakom: Det stämmer, du kan förladda spelet också om du vill det. 13/11 Jag förblir optimistisk. Sett massvis med rewievs från många olika håll och alla pekar åt samma håll. Inte kan det vara så illa att samtliga är avbetalda för att ge ett positivt intryck? Jag tror detta kan bli helt OK. 13/11 Oj, verkar som att jag kommer att sluta helt med EA Access nu. En stor anledning att ha det är för att testa såna här spel. Men nu tar de utan större förvarning bort det. Riktigt illa EA. Försvarar gärna EA där de än sköter sig, men nu börjar de komma... 13/11 Origin premier var sjukt nice. 149 mån eller 999 för ett år. Och man får alla spelsläpp i deluxe/ultimate edition. Räcker ju med att spela 2 spel om året så har du tjänat in de. 13/11 Om det bara är 10h så blir det inget köp. Men har svårt att tro att det är så kort. 13/11 Lite fånigt tycker jag nog det är att de tror folk är så dumma. Spelet tar mindre än 10h att spela genom. Klart de inte kan ge folk en 10h trial då. Bara säg det istället för att komma med lögner som "spoilers". Hur ska de undvika att folk med Access... 13/11 @tappad_bakom: ja 13/11 Mandalorian är skitbra hittils.. hoppas också på detta spel, tror det kan vara rätt okej om ej fantastiskt (inget som direkt pekar på det). 13/11 Meh, det är Star Wars trots allt och det kan ju inte vara sämre än The last... Ehum The Force Unleashed spelen. Jag hoppas att detta och The Mandalorian kan skölja rent ögonen efter den senaste besvikelsen. 13/11