En pålitlig källa påstår att det är planen.

Avslöjandet av en uppföljare till The Legend of Zelda: Breath of the Wild var en klassisk E3-skräll, som föddes ur dlc-tankar. Nintendo ville dock inte dela med sig ens av något som liknar ett releasedatum, men enligt pålitliga Sabi är planen att Switch-äventyret släpps nästa år.

This isn’t speculation, just current plans.

Brasklappen: Zelda-förseningar. Sabi säger att Zelda-releaserna historiskt sett har försenats. Risken att Breath of the Wild-uppföljaren slår in på den här vägen är förstås ganska uppenbar. Risken är också överhängande att vi inte får veta något nytt om spelet förrän på E3 2020.

Skicka en rättelse
Vore trevligt med release 2020! Älskade första spelet, men de får gärna ta ett omtag gällande vapen-systemet, gillade inte alls, usch. 13/11 Eller ja, Animal Crossing har väl redan datum iofs. Dumstrut på mig. 13/11 Kanske inte för hardcore-publiken, om det nu är den man i första hand vill åt. Nintendos strategi ser ju också lite annorlunda ut jämfört med resten av branschens. Man är inte direkt kända för att hela tiden ha storspel till de stora köptillfällena, uta... 13/11 Kollade upp detta mer noggrant och du har en poäng. Står dock fast vid att de inte skulle ha samma påverkan som Zelda, Metroid och Mario kart. Särskilt inte i väst, möjligtvis i Japan. Så 2020 blir ett intressant år. Nintendo har ju inte lika många givn... 13/11 Animal Crossing är en av Nintendos största spelserier, vars mest populära titlar sålt över 10 miljoner. Det är en utmärkt titel för att få folk att köpa konsolen. 13/11 Jag tror att nya Zelda släpps antingen julen 2020, alternativt tidig vår 2021. Botw släpptes 3 mars 2017, det gör att uppföljaren släpps nästan 4 år senare. Vilket är extremt med tanke på att motorn redan är klar. 13/11 Ja jag tror dock på 2021 vill ha ett riktigt spel som är helt färdigt än ett framstressat spel som är trasigt 13/11 Jag tror du underskattar hur populärt och efterlängtat Animal Crossing är. 13/11 Rent taktiskt så vore det ju en fullträff för Nintendo att hinna få ut det till julshoppingen 2020. De kommer behöva en AAA titel i allra högsta grad då (PS5 + XboxTWO släpps). Om inte Zelda hinner klart måste de hinna färdigt med Metroid men det ser... 12/11 Tror också det är en tanke de har, sen kan ju spelet bli försenat men gissar ändå att planen och målet är 2020. 12/11