Die Playstation ist sehr stilvoll!

Vi vet sedan en tid tillbaka hur utvecklingsmodellen av Playstation 5 ser ut och med största sannolikhet är konsumentversionen betydligt mer stilren. Kanske påminner den om den 3D-visualisering som den stora återförsäljaren Mediamarkt gjort för sitt eget videomagasin?

En betydligt med sober historia även om vi kan tänka oss att folk skulle störa sig på de blå, upplysta linjerna runt om konsolen. De flesta skulle dock välkomna den mer rejäla och supertydliga "Turn On"-knappen. Två saker skiljer sig dock från det vi hittills vet om Playstation 5. Dels att de nya kontrollerna (förmodligen döpta till Dualshock 5) skulle ha en LCD-display istället för de nuvarande touch-ytorna, som övergavs väldigt fort. Det andra är att dessa skulle gå att laddas trådlöst genom att helt enkelt lägga dem på konsolen.

Skicka en rättelse
Skärm på handkontrollen hade varit coolt. Styra ps menyn på skärmen, ha typ livmätaren på skärmen och såna saker. Trådlös laddning genom att lägga den på konsolen är bara onödigt. Vill ha true trådlös laddning. 14/11 Finns ingen anledning att ha en skärm på dosan, drar bara extra batteri 14/11 Jädra tur det är en konceptvideo för jag vetetusan om jag skulle vilja ha en så pass ful spelkonsol i min TV-bänk. LCD display i handkontrollen känns knappast troligt för varför liksom? Nä bättre än det där kan nog Sony få fram när PS5 väl släpps. 14/11 Håller helt med dig! Enda gången jag använder den är när man måste i spel. Fullkomligt onödig. Sparat in på den och fått en billigare kontroll istället. 14/11 Jag skulle gärna se att man byggde något mer anpassat fack att lägga kontrollerna i än att dom ligger så sladdrigt ovanpå konsolen. Sen Display på kontrollen känns helt meningslös och onödig, drar säkert massa batteri i onödan. Hoppas de får till batter... 14/11 Jisses vad hemsk den såg ut då 14/11 Lägga kontrollen på konsolen = BIG NO NO slopa all extra lull lull i handkontrollen. Vibration räcker gott och väl tycker jag. Så sparar man på batteriet. 14/11 De kan väl fimpa display och touch och ge mig bättre kvalitet än den där typiska plasten de alltid tillverkar kontrollerna av. 14/11 Jag tycker touch-plattan som är idag är så sjukt jävla onödig, så vad vore inte en batterislukande display? Trådlös snabbladdning vore guld. 14/11 Trådlös laddning är väl ballt, skulle inte ha något emot det i sig, men då får dom se till att ha en USB-kontakt utöver det också. Vill kunna fortsätta som jag gör nu att man kan ladda kontrollen medans man spelar. Om det är antingen/eller som gäller... 14/11