Som vi har väntat på att få sheepa noobs. Dock inget sådant i trailern – skandal.

Vi på FZ är nog inte ensamma om att ha spenderat åtaliga timmar med Age of Empires-serien. Nu får Microsoft det att rycka i strateginerverna igen. Från kvällens evenemang bjuds det på gameplay-premiär för Age of Empires IV och vi sjunger "WOLOLO" i kör.

Man avslöjar även att du kommer kunna spela som både Britter och Mongoler. Det låter ju väldigt trevligt och passande.

Som om detta inte är nog presenteras även Age of Empires II: Definitive Edition som innebär grafiskt förbättrad upplevelse i hela 4K. Dessutom innehåller denna utgåva en helt ny expansion med namnet The Last Kahns. När kommer detta lilla mirakel? Det finns tillgängligt idag till Steam, Xbox Game Pass och Windows 10. Jo, man tackar.

Sedan fick vi såklart en liten härlig trailer från Age of Empires II: Definitive Edition.

Skicka en rättelse
@Fulci: Själv tycker jag det ser supermysigt ut. I den inledande delen av Behindthescene så ser man gameplay hur det faktiskt är och ser precis ut som AoE2 fast men uppdaterad grafik. Lär bli många timmar singelplayer då jag inte är ett fan av bygga sna... 16/11 @Azureye: Yes jag är helt ny på RTS. Ska ge det några timmar till och se om det blir bättre när man lär sig. för precis som du skriver så finns det säkert massa fiffiga qualiy of life hotkeys m.m. som man kan använda sig av. Annars får det bli Total war... 16/11 @Tdoggahdogg: Låter lite som att du är helt ny inom RTS. Stämmer det? För det är ju just real-time som gör att det blir lite mer att ha koll på hela tiden. Med Turn-based strategy får du ju lite mer lugn och ro och hinner tänka över varje beslut i varje... 16/11 helt ny på AoE men provat AoE 2 def ed nu när det ligger på game pass. Vad ska man ha för nåt mind set när man spelar ett sånt här spel. blir bara stressad över att nån gubbe ska så idle, eller att jag inte bygger effektivt nog, ser inte inte skogen för... 16/11 En "Behind the Scenes" video. Mest klyschor och utvecklare som säger saker som "We are doing things that no other RTS game has done before in terms on how units respond to you. They are actually people with voices and character and personality". Det bli... 16/11 Håller med, fattar inte hur all media kan säga att Microsoft släppt en "gameplay-video" när det inte visas en enda sekund gameplay... 15/11 Kan väl, kanske, bli så att detta är från en strid i ett tidigt teknologiskt skede? Vore ju ball om man kunde ställa in max teknologi osv, så man kan köra med moderna vapen eller medeltiden om man så önskar. Drömma går ju 15/11 Jag hade inga problem med hd versionen med att spela med 8 ai. 15/11 Håller med, det såg inte riktigt ut som AoE, men det kanske är bra ändå? 15/11 Det ser lite väl färgglatt ut, samt att staden ser väldigt... vad skall man kalla det... "för perfekt ut" och inte så som det blir när man sätter ut byggnader i spelet. Dom har till och med gatsten och fontäner, hur blir det så när man spelar? Jag vill... 15/11