Steam-användarna är å andra sidan positiva.

I september utannonserades Terminator: Resistance och idag släpps det på Steam (i december kommer det till Playstation 4 och Xbox One). Historiskt sett har Terminator-spelen inte varit en källa till spelglädje, och de första betygen vittnar inte om något stordåd den här gången heller.

Playstation Universe klämmer i och för sig i med 7 av 10, men klagar samtidigt på en "katastrofal AI". Push Square, VG247 och IGN är mindre förlåtande med 5 av 10, 2 av 5 respektive 4 av 10. Det kallas "svagt", "icke-ambitiöst" och "föråldrat" i allmänhet. Move along? Nothing to see here?

Kanske. Kanske inte? Recensionerna är få så man ska kanske inte dra för snabba slutsatser. Spelet är Steam-släppt och även om ingen hunnit spela mycket ännu så tycker 85 procent av 71 testare att Terminator: Resistance är värt tummen upp. Är det också vad du ger släpptrailern?

Skicka en rättelse
Ett spel som på sin höjd verkar vara värt ett par dollar på rea. Isf slår jag till 😁 22/11 @Powerzone91: Från vad jag sett gameplay videos, är det inte värt att lägga pengar på för att testa. De kan betala mig för att testa det, om de vill. Men jag tänker inte chansa med de få surt förvärvade slantar man har. 21/11 Knappast. Lira det själv. Många som prais:ar spelet på steam. Recensenterna kanske ger dåligt betyg, men kom ihåg att det betyget är utifrån vad just DEN personen tyckte. Inget annat. Beror på vad du jämför med, samt om du är bekant/fan av franchisen... 21/11 Sales bot identified! 21/11 Hmm.. IGN ger lågt betyg.. det låter lovande, då dom har en tendens att ge oslipade diamanter ett lågt betyg 21/11 Kollade lite på https://youtu.be/6u-pUjigfLs och vad jag förstår är inte spelplanen jättestor. 17/11 Ge mig ett Terminator med samma tyngd som God of war. Låt The Coalition göra spelet. 16/11 Någon här som lirat spelet själv? Herregud. Jag har kört flera timmar in, och visst finns det några mindre bra punkter, som exempelvis voice actingen är inte perfekt. Other than that, så är spelet bra. Ser otroligt bra ut grafiskt, och tycker man inte... 16/11 Jag kollade på en lets play och huvudkaraktärens röstskådespel är ganska irriterande att lyssna på, då det låter som att en yngre datorspelare (16-18 år) med en röst utan djupare karaktär som gör till sig för att låta allvarlig. Vissa röstskådespelare... 16/11 Nope, jag älskar terminator och premisen om framtidskriget är något jag definitvt vill se...men inte så här. 16/11