Och kom ihåg att berätta varför i kommentarerna.

En dryg vecka har pc-versionen av Red Dead Redemption 2 funnits ute. Sedan premiären har Rockstar hunnit knåda bort ett antal tekniska bekymmer, och du som köpt det har förhoppningsvis hunnit plöja ner ett antal timmar i den bedårande western-världen.

Så det är dags att sätta betyg! Vilken siffra sätter du på spelet? Och varför förklarar du förstås med en snärtig kommentar. (Och ingen kommer vara stygg mot dig om du sätter betyg utifrån konsolversionerna.)

Skicka en rättelse
Idag gav jag upp och refundade spelet. herregud alla små tekniska danser jag måste göra med jämna mellanrum för att få spelet att funka. crashar, startar om i safe mode, ökar grafikinställningarna lite, ändrar till direct x 12, funkar. nästa gång jag... 23/11 @C2: kan inte heller starta 6700k med 1080.. funka på laptopen dock 8750H med RTX2070 18/11 Jag köpte på släppdagen, och hör och häpna, bugg-vm/felsökningssimulator. Krascher och buggar, fick igång det till slut med massa vansinnesfixer(typ slå av virusprogrammet). Men efter den fantastiska patchen dom släppte för att förbättra stabiliteten... 18/11 Älskar verkligen spelet men kan inte med gott samvete sätta en femma på denna version. Dåligt optimerat, crasher och en mouse deadzone som gör det omöjligt att sikta drar ner helhetsbetyget till en fyra. När dessa tekniska problem löses ytterliggare kom... 18/11 Väntar 6 månader till när det är patchat. :) GTV V testade jag inte förrän förra året så jag kan vänta. 17/11 @Razken: Det känns ju minst sagt absurt. Hur kan ett PC-släpp vara så opolerat och variera i prestanda mellan olika maskiner som RDR2? Med tanke på att jag spelade PS4-versionen när det först kom ut, opatchat dessutom, utan några allvarliga tekniska pro... 17/11 0/5 tills krasherna är fixade .. sen 5/5. Destå längre man kommer i storyn destå mer börjar spelet krasha.. 17/11 Bra spel! 5/5 får det av mig. Visste att det skulle vara långsamt. Tycker om det låga tempot men sen ä man ju medelålders, man behöver ju lite tid för att tänka efter för att komma ihåg Keymappingen :-) Den är nog det sämsta... 16/11 För mig är det tvärt om .. Kan inte sluta nu när det funkar ganska bra.. Väldigt engagerande. Dom har träffat helt rätt för min del. Tråkiga är när man har det att jämföra med, så kommer alla andra spel upplevas som skit. .. Får nog vänta snällt på GTA... 16/11 Mitt betyg: En spark i arslet till de jag just gav 600 spänn till. Har aldrig varit med om något dylikt. Har inte hållit på å labbat i mappar och mixtrat med configfiler såhär mycket sedan Crysis 2007. Katastrof-release där ingenting funkar. Och fixar... 16/11