Passa på innan spelet släpps officiellt om en månad.

Squad har beskrivits som ett lite mer realistisk alternativ till spel som Battlefield och har befunnit sig i Early Access sedan slutet av 2015. Spelet har utvecklats i en stadig takt och fått massor av nytt innehåll under årens lopp, och 15 december är det dags att släppa det färdiga spelet. Känner man sig osäker kan det dock vara läge att prova på spelet under helgen, eftersom det då är helt gratis på Steam.

I dagsläget stödjer Squad upp till 80 spelare samtidigt, vilket ska höjas till 100 i den färdiga versionen. Markfordon är sedan länge implementerade – inklusive bandvagnar, jeepar, och andra bepansrade fordon – och man har nyligen även lagt till helikoptrar. Totalt finns det sex olika länder och fraktioner att strida som, kompletta med relevant utrustning och vapen. Det finns med andra ord variation så det räcker och blir över.

Gillar man spelet kommer det säljas med 50% rabatt fram till den 19:e. Calle och Jocke testade Squad i en onsdags-stream förra året, och resultatet ser ni nedan.

Skicka en rättelse
Vi är en svensk klan (OMBD) som varit med sedan start (2015-2016). Kom gärna in och strid med oss på vår server "Squad Europe", samt hälsa på i Discord. Länk till hemsida och Discord nedan. Läs gärna #welcome innan ni kommer in. Discord: https://discord... 17/11 För att inte nämna hur kasst det är i battlefield när allt cover är bortsprängt efter en halvtimme på banan. 17/11 Mycket bra milsim spel. Spelar mycket med mina kompisar förr. Ska nog ta upp det igen och titta vad som gjorts 17/11 Indie spel som börja sin utveckling långt innan Epic la till förstörbarhet I motorn. Plus är extremt krävande av hårdvara. 16/11 Jag kanske inte imponeras lika lätt då jag spelade Project Realty i flera år. Animationerna samt modellerna är inte snygga. Ropar man på Medic som Ryss så ropar man som en Amerikansk soldat. Kroppar som fortfarande buggar. En karta som är svårläst. Som... 16/11 Varför inte förstörbara miljöer? Han skjuter med en stridsvagn in i ett gammalt skjul och allt som händer är lite sot på väggen. 16/11 Tycker också detta är det absolut bästa FPSet just nu och är besatt som jag inte varit på länge av ett spel. Perfekt spel om man saknar tempot från BF1942 och BF2 eller om man gillar mer realistiska FPS som gamla Operation Flashpoint. Bara en sådan sak... 16/11 Gigantisk skillnad i allt från animationer till banor, ljud, gameplay och flyt. Titta igen, eller kör lite mer än 5 minuter. Brutalt att se tanksen köra förbi och skjuta, bland de snyggaste jag sett. Man har verkligen fått till tyngden och animationerna... 16/11 Tycker spelet är ganska, ljummet. Förväntade mig mer sedan jag testade det sist för några år sedan. Buggigt fortfarande också. 16/11 Grymt spel, grym immersion och när man väl hamnar på en server där båda lagen samarbetar väl så är det näst intill magiskt. Dessvärre för er som testar under gratis perioder så brukar det vara en influx av "lonewolf" spelare som inte förstår ticket syst... 16/11