Och det ska sparka zombierumpa, lovar Koch.

När vi rapporterar om Dead Island 2 brukar det handla om antingen att det bytt utvecklare (är inne på sin tredje studio) eller en försäkran om att det inte är nedlagt, som vi ska tala om idag.

Gamesindustry har talat med vd:n för Koch, Klemens Kundratitz. Enligt honom är den långa (långa) väntan ett sundhetstecken, då teamet kämpar för att Dead Island 2 ska göra allting rätt.

It's a great story to tell everyone that it's on its third studio, but we like to be judged on the end result and we're really confident that when it comes out it's going to be a kick-ass zombie game.

Dead Island 2 utannonserades på E3 2014. Då hette utvecklaren Yager, sedan hette den Sumo Digital, och nu heter den Dambuster. Kanske lyckas de se till att vi får spelet innan E3 2114?

Skicka en rättelse
Älskar L.A-settingen, hoppas de lyckas till slut men förväntningarna är toklåga 19/11 Inte ens i närheten av värsta. 19/11 Jag har kört igenom liret 3ggr med en polare i coop... kanske inte spelet faller i allas smak, men värsta? Då har du verkligen inte spelat många spel ;) 19/11 Håller med dig om att det de första två är riktigt kul i Co-op. Har spelat igenom dem med 3 polare. Spelet är jävligt tråkigt själv, men som coop är det underbart. Buggigt som faan och lite enformigt efter ett tag... men riktigt jävla kul! 19/11 Dead Island 1 är det roligaste Co-op spelet jag spelat. På riktigt, att springa och drop kicka zombies och hitta på dumheter med en vän eller flera var riktigt riktigt roligt. Alltså, skrikskratt, spela spel på 90-talet med vänner vid TV roligt, inte... 19/11 Dead Island 2 är inte en uppföljare på DaiKatana? Det är dock intressant att innan Dead Island 2 släpps, hinner utvecklarna av Dead Island 1 släppa Dying light 1 & 2. Skickligt där, Koch. 19/11 Tror du har fel. 19/11 Var väll dying light utvecklarna som gjorde första spelet? Så ur dead Island föddes sen bättre dying light. Tror dead Island får gå vidare på mer komedi som det verkade vara där i ett tidigare skede. 19/11 Många väntar på detta faktist, precis som dying light. Dock krävs ju förbättringar ifrån 1an och riptide som gjorde spelet lite tröttsamt efter långt spelande. 19/11 Tror framförallt att folk har emigrerat till Dying Light serien som är brutalt häftigt. Dying Light 2 lär säljas i bra många miljoner nästa år. Kommer iaf ge Dead Island 2 en chans när det, eller om det kommer ut. Gav faktiskt Homefront: The Revolution... 19/11