Demo ska också komma.

Den 12 december släpps Detroit: Become Human till pc, i Epic Games Store, berättar Quantic Dream. Därmed infriar man löftet från i mars om att släppa tre av sina tidigare PS4-exklusiva titlar till pc i år. Man släppte Heavy Rain i juni och Beyond: Two Souls månaden därpå.

Nu återstår att infria ett annat löfte från i våras: en demo av Detroit: Become Human. Man lovade nämligen att alla tre pc-versionerna skulle komma i demoform, och bara det sistnämnda återstår.

Detroit: Become Human blir ditt för 40 euro i Epic-butiken.

Kul att fler får möjlighet att uppleva detta spel. Underbara karaktärer, grymt bra grafik, bra och spännande story, val som verkligen påverkar, lagom långt, tight atmosfär, mycket känslor. Missa inte! 20/11 Fantastiskt spel, kul att PC-spelare får tillgång! Känner nästan lite stolthet över att Quantic Dream äntligen lyckades släppa ett spel som håller jämn kvalitet. Tycker att de har gjort intressanta spel tidigare också, men de har alltid ballat ur vid... 20/11 Epic? oh no pass Betyder att jag inte kan spela det legit på min Linux maskin :/ *Skrivet på min W10 dator* 20/11 Jo, jag fattar. Men i spelsammanhang är ju begreppet "pc" sen länge närmast synonymt med "modern Windows-dator". Och huruvida spelet säljs exklusivt eller precis överallt har ju ingen betydelse för det – det är ju fortfarande ett pc-spel, som kan spelas... 20/11 För att förtydliga mig, så är "spel exklusivitet" ett koncept som jag helt enkelt aldrig associerat till pc-spelande. Utan något som har varit lite av en skiljelinje mellan pc & konsol spelande. Så det hela blir för mig lite som att skriva en rubrik i... 20/11 Skulle gissa att om det enbart släppts till Steam hade ingen sagt ett knyst om att det bara är på en affär. 20/11 Oj första gången jag har hört något så konstigt påhopp. Spelet gick tidigare att spela på playstation 4 och kommer snart att gå att spela på PC, alltså släpps spelet till PC?! 20/11 Skrattade när jag läste detta. Vaknat på fel sida? :) 20/11 Förstår inte riktigt vad du menar. Oavsett om det är en, tre eller alla återförsäljare som säljer spelet så kvarstår ju faktumet att det är ett släpp till PC. Menar du att alla de indielir som bara gått att köpa via deras egen hemsida eller på Steam ege... 20/11 Testade Heavy Rain demot på PC men måste säga att jag verkligen inte fastnade. Spelet känns väldigt ålderdomligt till skillnad från Detroit som känns modernt (nu snackar jag gameplay). Sen körde jag Heavy Rain demot i 5-10 minuter men Detroit i 1h så... 20/11
Skicka en rättelse