Trots att good ol' Crash Bandicoot hade sin storhetstid i slutet av förra årtusendet hoppas fansen på ett nytt spel. Inte minst då N. Sane-trilogin blev en sådan överraskande stor framgång.

Extra vaksamma ögon har upptäckt en märklig detalj i en PS4-reklam från början av månaden. Elva sekunder in i filmen fräser bland andra Crash och Doctor Neo Cortex förbi i karts (en tydlig passning till Crash Team Racing) och ovanför Cortex-karten ser du en svävande mask (ovan).

Att utbrista "Nytt Crash Bandicoot-spel, yay!" är att gå händelserna i förväg, men på Twitter har Nicholas Kole på Toys for Bob (studion bakom remake-trilogin) postat bilden med en 🤔-emoji. På ryktesbrasan lägger vi också en ny Crash-design som inte känns igen sedan tidigare.

Via Twitter nås vi av påståendet att att både masken och Crash-designen kommer att användas i ett nytt Crash-spel. Då ska vi ha i åtanke att samma läcka hade rätt om både N. Sane-trilogin och Crash Team Racing. Det ser ju lovande ut, men det är förstås bäst att ta det med en nypa salt.