Vi gissar att det datumet är en placeholder.

Zombiespelet State of Decay 2 släpptes i maj förra året på Xbox och Windows (det är ju trots allt en Microsoft-studio) men nu verkar det som om titeln är på väg till Steam. Spelet har fått en egen sida med det lite märkliga releasedatumet 1 april år 2024, vilket vi gissar kommer att ändras.

Undead Labs firar tio år som studio och blev under förra året uppköpta av Microsoft. State of Decay 2 släpptes därför som en Play Anywhere-titel, där ett köp gav dig spelet på både Windows och Xbox. Det ingår också i Xbox Game Pass för den som vill testa det för en billig penning innan ett eventuellt köp på Steam. Om fem år.

Skicka en rättelse
Ja Dead state hade lite av de jag var ute efter spela de en hel del innan dom släppte remaster version eller patch. Så att man nästan aldrig kunde smyga sig på Zombies :( Då tröttna ja :P 25/11 Personligen tycker jag att man kan ignorera 2an helt och köpa 1an istället. I mitt tycke var 2an en försämring av 1an, nästan inget nytt (inga påtagliga förbättringar) och en ringande frånvaro av den dystra atmosfär som låg över 1an... 23/11 Finns inga buggar i SOD2 😂 https://www.twitch.tv/videos/487650463?filter=all&sort=time 22/11 Why? Undvik detta spel. Säkra på 2024? På Steam står det 2020. 22/11 Nu har jag inte spelat 2an utan bara ettan, tyvärr är basbygge inte riktigt min grej. Läste dock någonstans att det finns en uppdatering som gör tvåan svårare. 22/11 Ja, jag håller med. Var väldigt taggad på State of Decay 2 då ettan kändes som en oslipad diamant, men tvåan är ju tyvärr bara mer av samma och inte en vidareutveckling. Karaktärerna behöver mer komplexitet och djup samt interagerande med varandra för... 22/11 Alltså konceptet är ju grymt men jag fattar inte hur denna MS-sponsrade studio kan underleverera så mkt. Kass coop, platta karktärer som inte bryr sig när deras vänner, älskade dör eller blir uppätna, för att inte tala om animationerna. Det är jättemysi... 22/11 Dead State är ganska bra, men inte så mycket basbygge. Själv har jag varvat State of Decay 2 tre ggr, jag tyckte det var jättekul. Hade dock gärna sett bättre utvecklad karta, med andra större läger, mer diplomati och svårare att hitta resurser. 22/11 State of Decay är en oslipad diamant för min del. Inte testat uppföljaren ännu. Kanske kan bli ett lir under julledigheten? 22/11 7 days to die. 22/11