Lördag den 23:e är det dags för 2019 års upplaga av Citizencon, det årliga evenemanget som är helt ägnat åt framtiden för Star Citizen, Squadron 42 och allt annat som Chris Roberts & co jobbar med.

Denna gång hålls evenemanget i Manchester, och tack vare att britterna bara laggar vår tid med en timme ryms allt inom eftermiddag-kväll. Inga Texas-tider och midnattssessioner som förra året, alltså.

Programmet börjar klockan 14 svensk tid med inledningstal av Chris Roberts. Därpå ska ett antal punkter betas av, och klockan 21 kliver Roberts upp på scenen igen och håller avslutningsanförandet. Allt streamas kostnadsfritt på Twitch. Start klockan 14 alltså.

Streamen ser du här:

En mer detaljerad genomgång av vad vi får se i morgon har medborgare @Maddox snickrat ihop i en kommentar – vi tackar och bockar.

Star Citizen befinner sig för närvarande i testversion 3.7.1, och version 3.8 ska släppas innan årsskiftet. För Squadron 42 siktar man på att släppa en betaversion tredje kvartalet nästa år. Innan 2020 års Citizencon alltså, om allt går vägen.