Låt oss spela som om det inte finns en morgondag!

Under spelhösten är spelhelger inte sällan lite extra heliga, med nya releaser var och varannan dag. De senaste veckorna har vi fått exempelvis Star Wars Jedi: Fallen Order, nya Pokémon, Death Stranding och Luigi's Mansion 3. Och vi ska förstås inte glömma The Outer Worlds och Disco Elysium. Att fylla en helg med ett riktigt bra rollspel är alltid en bra plan. Vad spelar du i helgen?

Då jag precis har kört Shenmue III gör jag det enda rätta och återvänder till Shenmue I. Samtidigt som jag håller mina tummar för att jag slipper vänta 18 år ytterligare på Shenmue IV.

Andromeda blev mycket mer spelbart när de fixade det. 23/11 Det blev/blir NHL 20, Super smash ultimate, red dead Redemption 2, super hot vr 23/11 100% Wrath, tänkte jag, men: Jag har suttit och lyssnat på den där terminatorversionen nu på loop, kanske skall köpa det där spelet. Filmerna är så jävla dåliga nuförtiden, men det här spelet skall visst vara en liten räddning för dom som gillar termina... 23/11 När jag är klar med Terminator Resistance ska nog Disco Elysium få en andra chans. Eller så skiter jag i det och betar av något längre bak i backloggen... RE2 kanske? Eller är det möjligtvis äntligen dags att avsluta eländiga Mass Effect Andromeda? 23/11 Passar mig bra då jag tycker om att sprida positivitet och känsla av samhörighet, samt konstruktiv kritik till de som vill ha. :) Folk verkar inte vara särskilt vana vid det bara.. Igår var det någon som blev sur på mig och sa åt mig att prata med mitt... 23/11 @Baronova: Gratis helg också så många nybörjare att skjuta på ... https://i.imgur.com/Ac9OjKk.jpg 23/11 Hade räckt med Disco Elysium för en grym spelhöst, men det har kommit ett knippe andra spel jag gillat också. Kanoners! 23/11 Personligen tycker jag inte denna höst varit speciellt bra som de brukar vara annars. Köpte idag spelen "Star Wars Jedi: Fallen Order" och "Sniper Ghost Warrior: Contracts" till Steam. Ska lira det första spelet nu ikväll vilket ser riktigt bra ut. Anna... 22/11 Alla heta spel till trots kommer jag ändå alltid tillbaka till Rainbow Six Siege efter högst några dagars uppehåll. Inget annat spel lyckas påverka mig lika mycket som det spelet. Älskar hur spelet kan dra mig in med enkelhet. Att känna pulsen slå hårt... 22/11 Jag tycker spelhösten varit riktigt bra! :) Nyligen haft jättekul med SW Jedi: Fallen Order. 22/11
Skicka en rättelse