Andreas Eklöv rider häst. Bland annat.

Om du missat att Google Stadia är här hoppas vi att det är trevligt under stenen. Den nya speltjänsten dominerar nyhetsflödet, och första intryck rasslar stadigt in – bland annat i vår köttiga tråd.

Borta hos Sweclockers har Andreas @loevet Eklöv, Japan-frälst och med välmotionerat shoppingfinger, spelat för fullt sedan lansering. Nu är det dags att leverera en hög första intryck, både på video samt i en matig text.

Så, utan vidare spisning – korka upp en öl till och grotta ned dig i ytterligare Stadia-snack.

Skicka en rättelse
@Loevet: Tack! 24/11 @Rh3nium: du loggar in med ditt Google-konto, så just nu är det begränsat till det Google-konto du aktiverat koden på. 24/11 Tror jag frågade tidigare, men glömde bort - finns det profiles på Stadia, som på PS4/XBox? Om ej, då tror jag jag avvaktar XBOX servicen - den låter mera lovande i dagsläge? 24/11 Ok. Tack för det svaret. :) 24/11 Haha är det killgissnings-SM i grenen teknik här inne? 24/11 Just nu finns det ju ingen tjänst förrutom PSNOW, vilket erbjuder mera spel men är inte alls lika stabil som stadia enligt mig. Verkar som det är väldigt olika hur folk upplever stadia på olika nätverk så svårt att göra en guide. Ett tips som jag har... 23/11 @robbis @dummle112 samma sak här, förbokade samma kväll som Stadia presenterades och fick aktiveringskoden dagen efter lanseringen. 23/11 Ingen som kan svara på det. Jag förbokade min stadia samma dag som dom annonserade den. Fick den 2 dagar efter releasen. dvs i torsdags... Fick mitt paket från DHL på fredagen! 23/11 Jag har game mode påslaget på min tv. Verkar mera vara Rage 2 som har högre delay än tex destiny imao... har delay där på datorn också. Väldigt konstigt. Suttit o kört Destiny 2 nu en hel dag och jag märker inte ens av latancyn. Men i rage gör jag det. 23/11 @mreka123: oh ja, game mode är aktiverat för båda HDMI-portarna som används för PC:n och Chromecasten. Den sistnämnda har dock en tendens att överhetta när den körs över Wifi, vilket kan vara en förklaring till att den upplevts som såsigare. När jag kör... 23/11