Vermintide 2 var en riktig fullträff för svenskarna på Fatshark som belönades med en köttig 4 i vår recension. Förste råttdräpare Calle gillade framförallt den sköna grafiken och de tunga striderna, såväl som att de olika karaktärerna alla är bra på sina egna sätt och att ingen förvisas till att spela en supportroll till 100%.

Spelet verkar ha sålt riktigt bra, och i januari firade man att man fått fler än 2 miljoner spelare. Utöver flertalet expansioner har man dessutom lagt till stöd för moddar, och det finns gott om användbara saker att lägga till via Steam Workshop, inklusive ficklampor, tydligare UI och kameror som inte flänger runt när man attackerar.

Har du ännu inte besökt Helmgart med omnejd kan du gott dra på dig ringbrynjan och ansluta dig till gratishelgen som just nu pågår på Steam. Som om det inte vore nog har man även en fläskig rabatt på spelet fram till den 27:e som gör det riktigt prisvärt – givetvis i hopp om att du även ska investera i en eller ett par expansioner, som också är rabatterade.