Det här kan sluta hur som helst.

Red Dead 2 har redan dragit på sig över 60 moddar sedan release (enbart på Mod nexus), och nu är det Jedi: Fallen Orders tur att lägga sig på det obarmhärtiga communityts operationsbord för ansiktslyft och fettsugningar. Inledningsvis ser det rätt lovande ut.

Flera av projekten moddar om huvudpersonen Cals ansikte, till allas (?) stora glädje. Bland annat finns där en tweak som gör honom lite äldre och ”mognare”, inklusive en tunn liten mustasch som Westley i Bleka dödens minut hade älskat.

Vi ser även några moddar som ändrar kläder, samt de sedvanliga försöken till reshades, med större och mindre framgång. Och det här lär bara vara början. Håll utkik på spelets Nexus-sida.

Skicka en rättelse
Canon betyder att det följer officiell lore (världen, mytologin, historian, utspelar sig samtidigt som filmerna osv.). Battlefront 2 t.ex är legend, inte en del av Star Wars officiella lore Finns Wookiepedia om du vill djupdyka i lore och mytologi runt... 27/11 Vad menar du med Canon? Kanon? eller är det något nytt uttryck jag missat? 😝 27/11 Spelet är canon så det kan du glömma. Men med moddar så kan du nog börja göra vad du vill när de kommer något som passar dig :) 26/11 Moddar kan nog få mig att spela vidare, något med hans utseende störde mig...vet inte varför. Man vill ju också ha lite mer ”force powers” nu har jag inte spelat långt, 1-2 timmar kanske, men jag vill skjuta blixtar som kejsaren! Vet inte hur mycket som... 26/11 Ja det är sant, Jag tycker genvägarna är otydliga. Hur tydligt som helst att man låst upp en genväg men man ser inte direkt vart den går. Där gjorde ett annat spel av samma typ, Dark souls ett, ett riktigt bra jobb. Ja helt fantastiskt spel och hoppas... 25/11 Får kolla lite på videor på tuben. Jag har inte hittat något annat än kosmetiskt och loggar (där sistnämnda förvisso kan vara intressanta tillägg till storyn). Det är någonting bisarrt med bandesignen som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Det är... 25/11 Stämmer det att kontrollerna är lite si sådär med mus och tangentbord? Isåfall vore en mod som löser det intressant.. 25/11 Nej tack! Då missar man mycket av de som gör Metroidvania spelen så bra när de har gjort banorna som de har gjort. Går mycket fort med genvägarna man låser upp. Oftast bara någon minut tillbaka. Dock så bör de lägga till ”skip cutscene” för oss speedrun... 25/11 Fz recension efter muschtaschmodden: +moppefjun! Nej, men de kan gärna lägga till möjligheten att kunna warpa tillbaka till skeppet efter mission objective är klart. 25/11 Robes istället för Poncho någon? 25/11