Sjörövarpassion.

Betygen för Rares Sea of Thieves var ganska skakiga, och snittet hos Opencritic talar sitt tydliga språk: 66. Rare har dock fortsatt täta hålen i skrovet och tidigare i år fick vi exempelvis en proppfull jubileumsuppdatering till sjörövaräventyret. Den saltstänkta vinden tycks ha vänt.

Å andra sidan: Rare visade nyligen upp Everwild. Innebär det att passionen för SoT svalnat?

Snicksnack. I en intervju med Eurogamer talar sig Rare varma om vilken "superframgång" det är, och "miljontals spelare". Konceptet med månatliga uppdateringar är något Rare tror på och de har gott om planer för framtiden. Faktum är att år två är mer lyckat än första året. Craig Duncan:

Our anniversary not only brought new people into Sea of Thieves, but a huge reengagement moment. Generally what we see is, when we introduce new events and content and monthly updates, we see people come into the game as new players, and we see people come into the game that have played – maybe they played at launch or anniversary and they've stopped playing for a few months – and they come back.

Skicka en rättelse
Avsaknad av att de med bättre gear och/eller level har en fördel är underbart. Jag hoppas att fler tar efter och går tillbaka till mer rättvisa förutsättningar och ren spelglädje. Utan behov av grinding bara för att hänga med. Lustigt nog älskar jag ock... 27/11 Jag älskar SoT, det är en väldigt trevlig paus från all hets i alla spel där man hela tiden ska höja siffror och byta ut prylar bara för att. Här gör man det man känner för i stunden och det är sjukt avslappnande och befriande. 27/11 Va? Vilket löjligt svar på mitt inlägg. Jag har inte ens ett Xbox. Dags att du ställer dig upp i sandlådan och slutar argumentera som en 12-åring, kanske. Lite tröttsamt. 27/11 Moget beteende du visar. 27/11 Detta är hur som helst ingen framgång även fast ni xbox-fantaster vill tro det. :) 27/11 Hört talas om The Witcher 3? ;) Har hört att det var ett hyfsat populärt spel... Jämt och ständigt rea på, och var så ganska snabbt efter release. Numera är priset permanent nedsatt också. EDIT: För att förtydliga; det ena behöver inte utesluta det andr... 26/11 Måste?? 26/11 Man kan ju lika gärna hänga sig om man går över från PS4 till Xbox. Så mycket mycket sämre spelutbud. 26/11 Vet inget om det men det tror jag nog men gissar att det är ett försök att locka över folk från alla de andra plattformarna som finns nu. Vill påpeka att trotts namnet så Xbox Game Pass så går flertalet av spelen att spela på PC ifrån Microsoft Store... 26/11 Verkar gå bra för xbox när dom måste rea ut saker haha 26/11