Första delen bjussar på nya bossmöten.

Efter många års väntan och ännu fler års förhoppningar släpps till sist Final Fantasy VII Remake till Playstation 4 i mars 2020. Vi får dock inte hela historien i ett slag, utan remaken kommer att delas upp i flera delar. Square Enix med Tetsuya Nomura har redan påbörjat arbetet med nästa.

We’ve already begun working on the next one as well, but I’m confident that playing through this title will expand your expectations just like the world that extends beyond Midgar.

Teamet passar på att teasa om att första delen, som äger rum i Midgar, kommer att innehålla nya bossmöten. Motor Ball var originalsjuans sista bossfajt i Midgar, direkt efter motorcykelflykten, men nu hintar alltså Square Enix om att det kanske blir något annat den här gången.

Final Fantasy VII Remake släpps 3 mars till Playstation 4, men då man nyligen bekräftade många, många Final Fantasy-titlar till Xbox Game Pass blir det kanske tal om fler format i framtiden.

Skicka en rättelse
Är mycket skeptisk... Älskar originalet och att vattna ut och fylla på för att göra ett verk till tre går ju alltid inte jätte bra... (Ja, jag tittar på dig "The Hobbit" ) Väldigt lätt att gilla de man ser i trailern dock men vet ej om nostalgi som kitt... 13/12 Så kan man se det. Man kan också se det som att vi får tre spel i stället för ett. För Square säger själva att varje del kommer att vara stort som ett fristående spel. Jag ser inget problem i detta, snarare tvärtom. I stället för att få hela upplevelsen... 27/11 Får se hur de blir med priset känns är så greedy om dom gör 3 ep av 1 spel och tar fullt pris för varje. 27/11 "Motor Ball" låter som en tidig arbetstitel Rocket League hade kunnat gå under 27/11 Yeees, äntligen. 😊 27/11 Tyvärr tror jag inte alls på spelet faktiskt. Jag hoppas att jag blir motbevisad. Älskar orginalet och det duger än att spela 27/11 vänta här nö, jag kunde svurit på jag sett att det var PC release på skiten å. Jahapp ska väl ta leta upp vart min ps4 är och samlar damm någon stans då när det börjar närma sig. 27/11 Du blev sur för tidigt. Hoppas du får vara kvar på snöflinge-discord ;) 27/11 FFXII var en riktig pärla enligt mig. Sen tror jag "besvikelsen" även är grundad i.. längden mellan publicerade titlar*. Final Fantasy släppes 1987, ett år senare kom uppföljaren. Därefter... Under 11 år, 1990 - 2001, släpptes 9 titlar av Final Fantasy.... 26/11 FFX var det sista riktiga FF-spelet. Serien har varit den ena besvikelsen efter den andra sedan dess. 26/11