Väntan blev inte så lång.

När det blev klart att Red Dead Redemption 2 skulle släppas till pc fanns det ändå lite smolk i bägaren, det var inledningsvis exklusivt för Rockstar Game Launcher och Epic Game Store. Ett Steam-släpp skulle komma i december och nu har vi ett spikat datum - den 5 december, om precis en vecka samt en månad efter de andra butikerna.

Det har spekulerats kring att Steams avtal med spelbolagen tvingar dem släppa spel max en månad efter de debuterat på en annan plattform, vilket detta tycks vara ett bevis för. Vi vet också att många av er har väntat på att köpa det på Valves plattform. På grund av anledningar.

Skicka en rättelse
Haha du har inte fel men hoppas det är bättre på RDR2 men man kan ju drömma. Andra gången jag spela online började jag explodera helt appropå ingenting och då var det såklart en fuskare så tog inte lång tid 29/11 Jag hoppas innerligt på att RDR2 Online inte slutar som GTA Online... Jesus vilket skämt indeed. Majoriteten av gångerna då man hoppar in i GTAO så dör man nästan direkt av flygande jetmoppar med missiler som dyker upp inom 1-2min.... Är det inte dom... 29/11 Ha! Du menar onlineläget som alltid har varit trasigt, fullt med fuskare? GTA Online på PC är ett skämt, vill du ha kul i spelläget så är det konsol som gäller, Rockstar är pinsamt dåliga på PC. 29/11 Tack för svar. När det har hänt mig så händer det också samtidigt för flickvännen. Läste lite om det och de flesta spelsidor som säger sig ha en lösning skriver att man ska starta om spelet och "hoppas" att man hamnar på en bättre server. Lite oroväckan... 29/11 Verkar vara specifikt för vissa användare. När jag och brorsan spelar så får han ALERT meddelandet otroligt ofta (ibland med 3-5min intervaller) och heeeelt random. Det kan hända precis var och när som helst. Verkar hända oftare när man har djur/skinn... 29/11 Fortsätter vänta tills de lagat spelet, så man slipper agera betatestare. 28/11 Så är det värdesätter man spelens gemenskapscentral på spelen så är det Steam releaser man ska köpa. Om det bara är att ha det i Steam biblioteket så kan man sätta vilket spel Steam eller inte som helst i biblioteket. 28/11 Jo så är det. Likt Origin o Uplay men det gör ingenting. Bara att få ha spelen samlade i Steam biblioteket är värt det. Snyggt o prydligt med communityt, bilder, statistik m.m. Iaf för egen del. Äger RDR2 till PlayStation 4 så kommer inte köpa det nu... 28/11 Inget för mig, kanske om det kommer på rea någon gång i framtiden. 28/11 Bara att invänta nya grafikkort nu då. 28/11