Först och främst: det finns inget företag vars produktioner omgärdas av så mycket ryktessperidning som Rockstars. Allt här ska därför tas som rena spekulationer, men sådant är såklart också tillåtet på er favoritsajt. Och att drömma lite är aldrig förbjudet!

Med det sagt så viskas det nu att Rockstar jobbar på ett spel med äventyrsstema. Ryktet har flera källor, varav en är en Redditor som säger att dess källor har haft rätt förut, och att nästa Rockstar-spel inte blir Bully 2 eller GTA 6, utan snarare ett open world-spel i medeltidsmiljö. Svärdsstrider och dueller ska ingå. Releasen ska vara första kvartalet 2021, och en utannonsering kommer snart.

Den andra källan är en Linkedin-profil från en Rockstaranställd (numera redigerad), som hävdade sig ha ansvar för att skapa ”modulära miljödelar med organisk finish” med ”medeltida arkitektonisk stil”.

Och redan i april snackades det om ett "Project Medieval" på forumet Resetera.

Vi har spekulerat om Rockstar-spel förut, så nu kan vi alla gå bananas i kommentarsfältet. Undertecknad är galet sugen på ett medeltida spel, och Warhorse Studios (Kingdom Come: Deliverence) har redan erbjudit sin expertis...