No Man's Skys förvandling från loppbiten byracka till en jycke av rang fortsätter i och med den nysläppta uppdateringen Synthesis, som ämnar att polera många av de existerande funktionerna för att göra upplevelsen lite mer strömlinjeformad och lätthanterlig.

Terrängmanipulatören har till exempel fått lite nya visuella effekter samt två nya lägen: Återställ och Platta ut. Vidare har VR-läget fått lite välbehövlig kärlek, och VR-spelare ska nu kunna använda sig av fotoläget samt rida på olika varelser utan problem. Rymdkartan har även den fått sig en omgång för att bli tydligare, medan hanteringen av ens inventory blivit lättare tack vare ny drag and drop-funktionalitet.

Men man har inte bara fixat till existerande innehåll, utan även lagt till helt nya teknologier för att till exempel möjliggöra laddning av jetpacks i luften och omedelbar warpning i nödsituationer. Den byggtokige kan i sin tur se fram emot nya delar att bygga baser av. En mycket användbar ny pryl är ett raffinaderi som bärs på ryggen och används för att bearbeta upplockade ämnen direkt i rymdräkten, utan att behöva placera ut ett portabelt raffinaderi.

Uppdateringen kommer med mycket annat nytt, så se till att ta en titt på de kompletta Patch-detaljerna.