Det bästa digitala Star Wars-släppet någonsin.

Star Wars Jedi: Fallen Order verkar ha fått en riktigt bra försäljningsmässig start, och nu rapporterar man att det under de första två veckorna sålts i fler digitala exemplar än något annat Star Wars-spel under samma tidsspann. Så här sade Respawn-chefen Vince Zamepella i ett pressmeddelande:

Å Respawns och EA:s vägnar tackar vi alla för ert stöd till studion och teamet under utvecklingen och lanseringen av Star Wars Jedi: Fallen Order. Att berätta en historia i Star Wars-galaxen är en dröm som blivit till verklighet, och mottagandet från fansen har varit fantastiskt.

Chansen att spelet kommer få en uppföljare känns med andra ord ganska stor, och i en intervju med Gamesradar bekräftade Respawn att det var en otroligt rolig process och att man gärna fortsätter att berätta den historia som man nu påbörjat. Man sade även att det var en stor utmaning och att man var tvungna att lära sig mycket för att lyckas.

Vilka planeter och gameplay-mässiga inslag hoppas ni på i en eventuell uppföljare?

Skicka en rättelse
Eller så kan det ju vara så att vi gillar olika saker. Personligen tycker jag Kotor är förbannat tråkiga spel men jag vet att många tycker dom är fantastiska. Jag säger inte att någon av oss har rätt eller fel, det är som det är men att klanka ner på... 02/12 Jag är nästan klar med spelet och min största kritik är att det inte finns någon "teleport back to ship"-funktion när jag springer och dammsuger banorna efter collectibles. Det är ett charmigt Star Wars-spel som glänser till här och där. 02/12 Där är många som har trampat snett här. Förblindade av alla miljarder som micro-transaktioner har potential att ge. Det går att tolka dessa enorma summor som att det är vad folket vill ha, annars hade de inte lagt så mycket pengar på det? Är dock överty... 02/12 Riktigt bra spel! Precis det jag älskar med Star Wars, en uppföljare skulle vara toppen! 01/12 Men alltså, om man ser till hur saker sålt förut (den digitala försäljningen har ju dessutom bara ökat med åren) och att Battlefront från 2015 är det bäst säljande Star Wars spelet någonsin så kan man ju dra lite slutsatser. Du är verkligen onödigt pess... 01/12 SWFO är ett riktigt bottenskrap och jag rekommenderar alla som funderar på att köpa det att titta åt andra hållet. RDR2 var bra men inte mer än så. Slutet var ju det som gjorde spelet sämre än vad det kunde vara så att skippa det gör ju att man faktiskt... 01/12 Spelade faktiskt klart hela, men även fast det hade några ljuspunkter tyckte jag inte det var ett bra spel. Tunt djup, repetitivt, delvis snygga - men även delvis knepiga och för små banor. Linjärt som satan, dum AI, tråkiga lootlådor x) 30% av tiden... 01/12 Man skulle ju kunna tro att dom förstod detta men kan man verkligen säga att majoriteten av spelindustrin bland AAA förstår detta om man tittar på dom senaste 5 åren? 01/12 Förstår verkligen inte det. Tyckte det var ett av dom sämsta starwars spelen hittills. Vem använder låst kamera 2019 liksom 0o 01/12 Håller helt med här, jag tycker inte spelet är dåligt alls. Däremot så är det ett ihop-plock av massa genre, Souls-serien, Metrodivania, Tomb Raider/Uncharted etc. Men gör samtidigt inget av dessa koncept bättre eller lika bra som de spel de lånat från.... 01/12