Och Project Resistance blir Resident Evil Resistance.

I samma stund som Resident Evil 2-remaken släpptes började det tisslas och tasslas om Resident Evil 3-remaken. Senaste ryktet viskade om premiär under Game Awards om drygt en vecka. Gamestat har grävt fram ett par bilder som knappast talar emot en utannonsering.

Bilderna, som tagits från Playstation Store, är dels omslaget till Resident Evil 3, där vi känner väl igen Jill och Nemesis, medan man valt att remaka skiten ur Carlos look. Sedan har vi också en "Z Version" som gissningsvis är en specialutgåva med extra tingeltangel. Värt att nämna är också att Nemesis tycks ha fallit bort ur titeln. Resident Evil 3 ser ut att vara det som kort och gott gäller.

Omslagsläcka på även Project Resistance verkar bekräfta namnbytet Resident Evil Resistance.

Skicka en rättelse
Hahah jaa nu när du säger det! xD 07/12 Originalet från 1999 för först menat som en spinoff och Code Veronica skulle bli nr 3 i serien. Men de ville hålla titlarna konsekvent till psone, det kom ju ändå i slutet på psone era. Minns att det var väldigt billigt köpte det för 199 kr någon månad... 06/12 Oj vilka flashbacks man fick nu. Code Veronica vet jag inte hur många gånger jag spelade igenom på Dreamcasten. Grym konsol för sin tid enligt mig och så många bra spel 05/12 Just precis, Carlos! 04/12 vem carlos ? han är ju mer lik en ung rambo... 04/12 Fan inte visste jag att Per Gessle var med 04/12 Hoppas detta spel kommer sälja riktigt bra! För då kanske vi får se en remake av Code Veronica! 3:an kändes mer som ett sidoäventyr till 2:an, kan inte sätta på fingret men spelet kändes som de stressat fram något bara för att kunna släppa ett RE spel.... 04/12 Resident Evil 3 är det Resident Evil jag har spelat mest av alla (2:an kommer på andra plats). Ord kan inte förklara hur mycket jag längtar efter denna remake. Älskade remaken av 2:an, har stora förhoppningar för 3:an. GE MIG NUUUUUU JAG STÅR INTE UUUUU... 04/12 Du älskar Re4 men inte 3an ? 4an var ju där allt gick överstyr totalt med både action & story, och om nu Nemesis var ett monster problem så har väl 4an det gånger 100. Jag gillade 3an mer än 2an, det var verkligen en förbannelse att inte veta när han... 04/12 Ja herre gud SÅÅÅÅ sorgligt! Folk borde klaga mer. För folk klagar ju inte tillräckligt eller hur? Världen är definitivt roligare när folk klagar istället för att vara glada över något de faktiskt ser fram emot. Speciellt när det kommer till helt frivil... 04/12