"2020 kommer bli ett otroligt år."

Enligt Kotakus Jason Schreier är utvecklare frustrerade över bristen på Project Scarlett-info. En som däremot inte kan klaga är högsta Xbox-hönset, Phil Spencer. Detta var nämligen veckan då han tog med sig en Scarlett-konsol hem från kontoret. Den blev snabbt hans "primära konsol".

Scarlett ska släppas lagom till julen 2020 och vi vet att Halo Infinite blir ett dragplåster. Xbox Game Studios har också gett ett positivt spelbesked och tror på nya förstapartsspel "ungefär var tredje eller fjärde månad". Lugnande, särskilt då detta varit något av en akilleshäl för Xbox One.

Nya uppgifter rör också upp ett gammalt; en billigare Scarlett-modell kan alltjämt vara på gång.

Skicka en rättelse
Hahah, nej det gör det sannerligen inte. Tillverkaren kan inte använda någon annan produkt än sin egen, och kan inte säga något annat än att den är bäst. Att någon som gör något säger det är bäst är inte särskilt förtroendeingivande. 09/12 Vad vill du höra av Per Gessle? "Lyssna inte på vår senaste platta, den stinker piss och det vi producerar som band är inte bra. Akta er!" Vad du har förmåga att bedöma kan inte sätta gränserna för hur det är i den verkliga världen. Här är det snarare... 09/12 Det han spelar mest är vad jag vet Destiny 2. Lite ironiskt med tanke på att han var chef över MS spelstudior då man inte lät Bungie göra Destiny utan enbart Halo. Detta ledde till att man lyckades med konststycket att tappa en studio man ägde. 06/12 Fan vad kul, det var min egna tanke när jag svarade på min egen fråga. Bilspel alltså. :) 06/12 Ghost of Tsushima är på ingång. Verkar bra, och är ett nytt IP. :) 06/12 Phil känns som en bilspels dude, så Forza kanske?! Eller så är han lite ”nördig” och gillar rollspel så kanske Greedfall, Outer Worlds, Pillars etc. 06/12 Vad spelar han tror ni? 06/12 Hoppas på Scarlett eller Xbox S. Perfekta namn! Önskar en bättre generation på konsolerna nu. Playstation släppte 2 nys ip och en massa remasters, väldans bra spel men gamla ip’n. DS räknas inte som PS exclusivt. Xbox släppte en hel del windows/xbox spe... 05/12 Vad tror ni de döper nya Xboxen till? 05/12 Klart 2020 kommer bli otroligt, Playstation 5 släpps ju. 😉 Men man måste ändå tacka Xbox för att spelen också släpps på PC, då slipper man en konsol. Bara för Nintendo och Playstation att göra likadant så har man den ultimata spelmaskinen sen. 😊 05/12