"Madness Returns indeed!" svarar McGee.

Ibland blir det lite, eh, tokigt. När American McGee gjorde en let's play-video av sitt eget Alice: Madness Returns (hans namn står till och med på omslaget) fick han en rad meddelanden från Youtube angående varumärkesintrång. Något han själv dokumenterar flitigt på Twitter.

Madness Returns indeed!

För att dyka djupare i fadäsen rekommenderas alltså Twitter. Ett axplock hittar du underst.

När McGee inte tillrättavisar Youtube (för att falskeligen tillrättavisa honom) är han faktiskt i färd med att utveckla "Alice 3". Jo, det är sant. American McGee's Alice släpptes 2000 och uppföljaren Madness Returns dröjde till 2011. Efter en rad turer stod det tidigt i år äntligen klart att det blir ett tredje spel. När Alice: Asylum släpps är oklart, men Alice-fansen är ju vana vid att vänta.

Alice: Asylum kommer att berätta vad som händer före American McGee’s Alice, med en ung Alice som slåss mot traumat av att ha förlorat sin familj.

Tack till Devan för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Ok. Nej jag har ju varken pc, ps3 eller xbox. En brödrost har jag dock;-P. Får väl kanske bli en "genomspelning" på Youtube annars. Inte riktigt samma känsla men alltid nåt. 06/12 Om du inte har PC så finns de för 199kr eller nått på xbox om du inte har skivan. Bakåtkompatibelt och riktigt kul spel. Annars funkar det på vilken brödrost som helst till dator. Spelat det bla. på min frus riktigt sega laptop. Äger det till PC och Xbo... 06/12 Äger varken ps3 eller 360 längre, har ingen pc heller så ärla rätt kört? :( 06/12 Ah, jag tränar på Gracie Barra Umeå. Lilabälte med fyra streck så snart brunt antar jag. Själv tävlar jag inte, min kropp håller inte för det med fuckade knän och rygg. Så nöjer mig med att skicka ut de yngre i krig, är ju snart 40 själv. Håller med om... 06/12 HAHAHA ja gisses, väntar dock med spänd förväntan på tredje delen. 06/12 I uppsala trakten om jag säger så. 8år i varierad mängd, ett av och på förhållande kan man kalla det. Blåbältad och tävlingarna går hyffsat bra. Nogi advanced men där går de sådär haha. De finns sånna ninjor bland grapplers :D Men älskar benlås så blivi... 06/12 Kul! Vart tränar du och hur länge är länge? Jag har hållit på i 11 år nu. :) Bra fråga, men gissar att jag hade nog kunnat bestrida det och få rätt. Fast kände att om det ska vara så för mina egna klipp, kan de dra åt hvete. :p 06/12 Kör själv bjj och gjort länge. Roligt med andra grapplers på FZ :) Men hur gör andra utgivare av klipp då som ibland innehåller sekvenser från riktiga slagsmål på gatan t.ex Gracies filmer? Varför inte spela 1an och 2an nu? Man får med 1an i de flesta... 05/12 Exakt samma för mig. Spelade igenom spelen för 6månader sen kanske. Riktigt svårt spel o jag är ändå en duktig Souls spelare och lite självgod i tanken att jag kan svåra spel :) 05/12 Har inte spelat nåt av de men minns att jag var sugen på Madness Returns när det begav sig, såg väldigt trevligt ut. Synd att det aldrig blev av. Får knipa trean sen istället. 05/12