Är det äntligen dags för the master race att dräpa robotfåglar?

Horizon Zero Dawn 2 är praktiskt taget bekräftat, om än inte officiellt, men rykten florerar även om det första spelet, som enligt en rysk bloggare kommer släppas till PC i februari nästa år. Bloggaren ifråga är Anton Logvinov, och anledningen till att han kanske kan tas på allvar är att han i början av året avslöjade att Death Stranding skulle komma till PC, vilket visade sig stämma. De båda spelen använder dessutom samma spelmotor: Decima engine.

Han uppger även att han talat med flera utvecklare som jobbar med spel till Playstation 5, som ska ha blivit tillsagda av Sony att "ha PC-versionen i åtanke". Helt klart intressant om det visar sig stämma. Hursomhelst säger Logvinov att den officiella utannonseringen av PC-versionen av Horizon Zero Dawn kommer ske snart, så det är bara att hålla tummarna om du ännu inte upplevt denna open world-pärla.

Spelet belönades med en fyra i vår recension, där vi bland annat prisade de grymma striderna, den inbjudande spelvärlden och den väl berättade handlingen.

Tack till Fezk för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Mer fascinerad över diffus kommentar. Vad är ett spel som inte ser larvigt ut i dina ögon? Eller inte "dåligt ut" som du sen skriver? Let me know! Mvh Nyfiken 12/12 Skönt att du blir så defensiv för att någon tycker att ett spel ser dåligt ut. 10/12 Nja. Det har väll visat sig att det räcker med tidsexclusivitet och att dom flesta som bara är PC gamers inte köper nån Playstation för spelen. Precis som Playstation spelarna inte köper en dator för att få mesta och bästa spelen och spelupplevelsen.... 09/12 Jag spelade det ett par månader efter release och då var det troligen det mest buggfria open world-spelet jag någonsin provat. Fantastiskt roligt var det också! :) 09/12 Tack för att du förgyller internet med din fantastiska kommentar, tror tyvärr inte Guerrilla berörs så värst av din åsikt. :) Spelade igenom spelet en vecka eller så efter release, voice-acting är som någon annan nämner lite ostadig men inte outstanding... 09/12 Skoj för de som gillar sånt, men spelet ser ju larvigt dåligt ut. Cringe dialog, stendum AI och fullt av buggar. Tack men nej tack. 09/12 Håller varenda j*kla tumme jag har! 09/12 Dom kanske inte konkurerar direkt med pc men om dom ska vara störst på konsoll marknaden behöver dom exklusiva titlar. Om varenda playstation exklusivitet kommer till pc finns det ingen anledning för pc spelarna att skaffa playstation, ska sony då gå... 09/12 Ja självklart och det var väl det jag skrev att de oftast är bättre :) 09/12 Ja men det betyder inte att spelen fungerar eller är optimerade för en native pc, dock är arkitekturen i nuvarande generation mer lik pc tillskillnad från förra. 09/12