Horizon Zero Dawn 2 är praktiskt taget bekräftat, om än inte officiellt, men rykten florerar även om det första spelet, som enligt en rysk bloggare kommer släppas till PC i februari nästa år. Bloggaren ifråga är Anton Logvinov, och anledningen till att han kanske kan tas på allvar är att han i början av året avslöjade att Death Stranding skulle komma till PC, vilket visade sig stämma. De båda spelen använder dessutom samma spelmotor: Decima engine.

Han uppger även att han talat med flera utvecklare som jobbar med spel till Playstation 5, som ska ha blivit tillsagda av Sony att "ha PC-versionen i åtanke". Helt klart intressant om det visar sig stämma. Hursomhelst säger Logvinov att den officiella utannonseringen av PC-versionen av Horizon Zero Dawn kommer ske snart, så det är bara att hålla tummarna om du ännu inte upplevt denna open world-pärla.

Spelet belönades med en fyra i vår recension, där vi bland annat prisade de grymma striderna, den inbjudande spelvärlden och den väl berättade handlingen.