"Brace yourself, hype is coming."

Det har redan viskats om att vi får se mer från Dark Souls-gängets och R.R. Martins Elden Ring på Game Awards natten till 13 december. De spekulationerna mildras knappast då spelet dyker upp under ett kort ögonblick i den officiella teasern inför just The Game Awards.

Geoff Keighley redigerar själv "hype-trailern" och han säger emellertid att ingenting i den ska misstas för teasande, utan är snarare en "historia jag vill berätta". I trailern får vi också exempelvis se Diablo IV och Overwatch 2 flimra förbi. Det ska dock föras till protokollet att From Software premiärvisat titlar som Dark Souls 2 och Sekiro: Shadows Die Twice på Game Awards.

Vi vet ännu mycket lite om Elden Ring, som visades på E3, men kanske ändras detta snart?

Skicka en rättelse
Vart det inget om Elden Ring på G awards? 🤔 13/12 Skit i trailers, jag vill se gameplay!! 10/12 Ah, borde jag förstått hehe. Ja, Sekiro blev helt otroligt bra. Att FromSoftware vågade på något nytt och lyckades så pass bra visar deras bredd och potential inför Elden Ring. Personligen tror jag nog att jag gillar dom gamla västerländska dark fantasy... 10/12 @Fezk: NU kan det faktiskt vara så att jag blandade ihop Masaaki Yamagiwa och Hidetaka Miyazaki lite :) Men du har rätt i det du säger. Men hur som helst så tror jag att de lyssnar på fansen och vill göra dem glada. Riktigt nöjd med att Sekiro blev så... 10/12 @almblad: :D https://pics.me.me/thumb_he-did-it-that-crazy-bastard-actually-did-it-those-63490987.png 10/12 Har Masaaki Yamagiwa något att säga till om ens då han bara var producent till Bloodborne? Gissar på att Hidetaka Miyazaki har sista ordet när det kommer till hans företag och egna skapelse. ^^ Om du nu inte menar att dom gör som dom gjorde med Dark Sou... 10/12 Om nu Bloodborne kommer, så kommer det isåfall som lanseringstitel ihop med Playstation 5. Vet inte riktigt hur det är, men tror att Sony äger rättigheterna till Bloodborne, då det är ett beställningsjobb? Sen har väl Masaaki Yamagiwa gått ut och sagt... 10/12 Man kan inget annat än att hypa satan när den bästa utvecklaren för tillfället släpper nytt. Har klarat samtliga Soulsbornekiro-spel och älskat vartenda ett! 10/12 @Ichabod: Lite jobbigt när man ser 1 sekund av ett klipp från en trailer. Man vet att man har sätt det någonstans, men har svårt och komma ihåg vad spelet heter. Vet att det är minst två till tre spel mer som jag har missat. Elder Scroll Online Elsweyr... 10/12 @almblad: Bra jobbat! 10/12