Rekommenderas varmt om du gillar pulshöjningar.

Hunt: Showdown visade en gång för alla att Crytek inte bara är duktiga på att göra otroligt snygga spel. Det kan mycket väl vara ett av de mest nervpirrande spelen i år. Vi kan dock förstå om du är lite osäker på investering, särskilt efter att alpha- och betatesterna var lite väl skakiga, men vi rekommenderar dig verkligen att testa nu när spelet kör en gratishelg, med start klockan 19:00 ikväll på Steam.

Upplägget är enkelt. Du kan spela själv, eller med 1-2 kompisar (eller främlingar, om du föredrar det) och ert uppdrag är att spåra upp och döda olika monster i en värld som får första säsongen av True Detective att se ut som ett barnprogram. Men, det finns såklart andra spelare som vill samma sak och det hela blir en delikat balans mellan risk och belöning. Är du den som snabbt dödar monstret och flyr eller sitter du och lurpassar på andra så att de gör jobbet åt dig?

Skicka en rättelse
Jag har kört med några kompisar de senaste månaderna så jag var inte med från launch, vi tröttnade på svettiga PUBG och det här är lite snabbare (inte lika mycket spring) man får panga på lite monster om man inte träffar på några människor och om/när... 12/12 @Carl Johansson-Sundelius: Det finns ju Quickplay man kan hoppa in i och panga zombies. Visst finns ju alltid risken att man tar en kula i ryggen men spelar inte så stor roll i det läget. 12/12 Ja precis - lite så jag tänkte med. Annars kastas man direkt in utan att direkt veta vad man har emot sig :) 12/12 Funkar ju faktiskt att spela solo också. Klart bossarna blir lite onödigt svåra men man kan ju alltid låta nån annan ta ner dom och sen ge sig på dom. Och även om man dör är det inte hela världen. Förlorar lite perks bara så är man på banan igen efter... 12/12 Ja, och lära sig hantera vapnen lättare. 12/12 @Phr0z: Då är det bara de skrikande personerna kvar då ;) 12/12 Jag hade velat ha så man kunde köra Deathmatch med polare på delar av kartan som "träning". Dess gunplay är för jävla bra och det hade fan passat utmärkt som en relaxande deathmatch (med respawn) gameplay. Hoppas de ger oss det som ett alternativt spels... 12/12 Visserligen har förmodligen merparten av ryssarna regionerna russia/europe valda, men du kan alltid välja bort russia. Faktum är att man inte måste ha 2 regioner valda, det räcker med europe förslagsvis. På så sätt kanske du iaf minskar ryss-ration lite... 12/12 En del lämnar lobbyn ganska fort när de tror att man är dålig pga låg lvl. Men långt ifrån alla. Ser det inte som något stort problem direkt då det går snabbt att hitta någon ny. Merparten av spelarna jag kört med har varit trevliga och försökt kommunic... 12/12 Hade även kunnat tänka mig att köpa de om jag hade någon att spela med, inbte roligaste att spela med randoms som pratar "ryska" eller bara sitter å skriker. 12/12