Bådar gott inför trean!

Capcom har delat med sig av försäljningssiffrorna för remaken av Resident Evil 2, och det lär ha varit en trevlig läsnining för japanerna. För tydligen har spelet sålt bättre än originalet till Playstation gjort under alla år.

Det var i samband med utannonseringen av Resident Evil 3-remaken som man passade på att berätta att originalets 4,96 miljoner sålda exemplat nu toppats – remaken har “sålt mer än fem miljoner enheter” på pc, Xbox One och PS4.

I jämförelse kan nämnas att Resident Evil 7 sålt 6,8 miljoner exemplar, och sexan hela 7,4 miljoner, och då är inte nyare versioner inkluderade. Femman leder med fler än 7,5 mijloner exemplar. Allt detta enligt Eurogamer.

Skicka en rättelse
Resident Evil 7 bäst i hela serien med god marginal, hoppas 8an blir en uppföljare till 7an för då är capcom rätt på det. 13/12 3 an blir säkert jätte bra. Klarade mig från att spela och köpa 6an. Men gillade Leons del när jag testade demot. Dom andra delarna ogillade jag skarpt. 13/12 Håller helt med här, göra kontrollerna lite smidigare men behålla perspektivet med fasta kameror. 12/12 Minns nåt om att de pratade om det strax efter remaken av 2an släpptes. Nånting om att de var sugna på en ny remake av 1an. Vore nice det med. Även fast jag älskar remaken av 1an som vi har nu. 12/12 Jag hade helst önskat remaken av 2an och 3an i samma stuk som 1an men med dagens teknik. Remaken på 2an var grym men 1ans remake är än idag ett av de bästa exemplen på hur man gör en remake och ändå bibehåller grund-receptet. 12/12 Den var jättebra men skulle vilja se den i den här nya tappningen också, sån himla skillnad på nya 1an och nya 2/3 12/12 Visst, hade varit riktigt trevligt, men själv tycker jag den remaken som dom gjorde för Gamecube och senare uppdaterade för Xbox One/PS4 och PC duger alldeles utmärkt. 12/12 Tycker det är lite synd att de inte gjorde en remake av 1an i samma stuk som 2an 12/12 Det är lite konstigt räknat. Spelet fick ju även en "Dual Shock" variant som gör att totalen på Playstation sidan ligger runt 5.77 miljoner (Som remake också gått om). Tveksamt om de extra sålda kopiorna för Windows, N64, Dremcast och Gamecube gör en... 12/12 Ja men originalet släpptes ju till mer än bara PlayStation. Min version av originalet som jag har är till Gamecube, sen kom den ju till Nintendo 64 med och den borde väl även ha kommit till PC. Ska den här undersökningen vara rättvis så ska de bara jämf... 12/12